StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.

Den kjente Byggmakker-logoen kommer nå opp på 25 tidligere Carlsen Fritzøe-varehus.

–Vår bransje er i enorm vekst for tiden, og vi skal utnytte momentet. Integrasjonen av Carlsen Fritzøe og Byggmakker-kjedene styrker vår posisjon i det norske markedet. Vi skaper en helt ny byggevarekjede som til sammen blir bedre sammen, under den kjente og kjære BM-logoen. Vi vil i tiden fremover fortsette å jobbe med og skape videre vekst både organisk og gjennom oppkjøp i Norge, sier administrerende direktør for Kesko i Norge, Hilde Kristoffersen.

De tidligere Carlsen Fritzøe-byggevarehusene som nå skal omprofileres er spredd fra Viken og helt ned til Agderfylket. Logo-byttene vil foregå frem til slutten av mars.

– Selv om folk snart ser en ny Byggmakker-logo på sitt gamle Carlsen Fritzøe-varehus kan de være trygge på at det meste kommer til å fortsette som før – de møter de samme flinke fagfolkene, får den samme servicen og logistikken, og finner det samme vareutvalget. Vi skal strekke oss mot å bli enda bedre og vi fortsetter å gjøre hverdagen enklere for kundene, sier administrerende direktør i Carlsen Fritzøe, Kjell-Vidar Dokken.

Først ut er Carlsen Fritzøe Moss, som gleder seg til å bli en del av en ny kjede.

– Vi står klare for å ta på oss nye klær og skifte til Byggmakker-logoen, som jo er en av Norges mest folkekjære merkevarer. Å slå sammen den knallsterke kompetansen i Carlsen Fritzøe med de nasjonale musklene til Byggmakker tror jeg blir veldig bra for folk i Moss, sier daglig leder Vigdis Wollan i Carlsen Fritzøe Handel Moss.

Tirsdag 23. mars vil alle tidligere Carlsen Fritzøe-byggevarehus være ferdig omprofilert. På denne dagen vil samtlige biler, arbeidsklær og bygg ha fått ny logo.

 

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Suverent resultat i 2020 – starter 2021 med åpning av ny Byggmakker-butikk i Bodø Byggmakker

Suverent resultat i 2020 – starter 2021 med åpning av ny Byggmakker-butikk i Bodø

04.02.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen, omsatte for 7,8 milliarder kroner i 2020. Driftsresultatet endte på 316,6 millioner kroner, i et år med sterk organisk vekst og oppkjøp av Carlzen Fritzøe-kjeden.