StartsidenOm ByggmakkerNyheter

JM Norge forlenger avtalen med Byggmakker

Byggmakker skal i to nye år fortsette som leverandør til JM Norge. Den nye avtalen har en totalverdi på 100 millioner kroner hvor Byggmakker skal levere trelast, byggevarer, verktøy og festemidler til JM Norge sine ulike boligprosjekter.

-  Denne avtalen er viktig for Byggmakker, ikke minst fordi den anerkjenner det arbeidet vi har levert i inneværende avtaleperiode, blant annet Grefsen stasjon, Elvekvartalet og Løkkehagen. Det har vært viktig for oss å levere på de kvalitetskravene JM Norge stiller til sine leverandører, særlig knyttet til god logistikk, administrative rutiner, oppfølging og kompetanse. Vi opplever det som en stor tillitserklæring at vi nå kan bygge videre på det arbeidet vi allerede har gjort, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS.

En dyktig samarbeidspartner

Strategiske og langsiktige rammeavtaler er den valgte innkjøpsstrategien for JM Norge.

-   Vi har valgt å i størst mulig grad standardisere vårt grunnprodukt og gjennom dette oppnå høy kundeverdi, ha god kontroll på kostnadene og sikre gjennomføring av våre miljø- og kvalitetskrav. I produksjonssammenheng arbeider vi etter Lean filosofien. Det er derfor helt sentralt i et samarbeid at våre leverandører i tillegg til konkurransedyktige betingelser, leverer på gode logistikkrutiner, kan levere tidsbestemt og tilby leilighetspakkede leveranser. Byggmakker har i mange år innfridd og vi har funnet frem til en meget god samarbeidsform. Vi er glade for å ha funnet et fortsatt godt grunnlag for samarbeid med Byggmakker fremover, sier direktør for Virksomhetsutvikling og Innkjøp Yvonne Høgetveit i JM Norge 

Vekstambisjoner

Ifølge Gabrielsen er avtalen med JM Norge også viktig på grunn av JM Norges vekstambisjoner.

-  JM Norge har regionskontorer i områder hvor også Byggmakker har planer for vekst. Så selv om det det til nå har vært Byggmakker Høvellast på Lillestrøm som har levert hovedtyngden av volumet, er kjeden nå i posisjon for et tettere og utvidet samarbeid i flere regioner på landsbasis. Og selv om leveransen i all hovedsak skal skje rett ut på byggeplass vil det nok også bli noe supplering fra butikk, sier Gabrielsen.

Miljø blir viktig

For både JM Norge og Byggmakker er miljø og bærekraft viktige strategiske satsningsområder.

-  Vi blir inspirert av å jobbe med en aktør som kontinuerlig utfordrer eksisterende standarder, og som ønsker å utvikle seg selv og sine samarbeidspartnere. Et godt eksempel på dette er miljøarbeidet til JM Norge. De er det første nordiske boligselskapet som svanemerker hele konsernets produksjon av egne boliger. På dette området har vi både felles forståelse og felles mål om svanemerkede prosjekter, sier Gabrielsen.

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen, Kjededirektør i Byggmakker Handel AS,
tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected]

Yvonne Høgetveit, Direktør Virksomhetsutvikling og Innkjøp,
tlf +47 99 59 78 10 eller e-post: [email protected]

 

 

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken Byggmakker

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

19.12.2019

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.