StartsidenOm ByggmakkerNyheter

JM Norge forlenger avtalen med Byggmakker

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Byggmakker skal i to nye år fortsette som leverandør til JM Norge. Den nye avtalen har en totalverdi på 100 millioner kroner hvor Byggmakker skal levere trelast, byggevarer, verktøy og festemidler til JM Norge sine ulike boligprosjekter.

-  Denne avtalen er viktig for Byggmakker, ikke minst fordi den anerkjenner det arbeidet vi har levert i inneværende avtaleperiode, blant annet Grefsen stasjon, Elvekvartalet og Løkkehagen. Det har vært viktig for oss å levere på de kvalitetskravene JM Norge stiller til sine leverandører, særlig knyttet til god logistikk, administrative rutiner, oppfølging og kompetanse. Vi opplever det som en stor tillitserklæring at vi nå kan bygge videre på det arbeidet vi allerede har gjort, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS.

En dyktig samarbeidspartner

Strategiske og langsiktige rammeavtaler er den valgte innkjøpsstrategien for JM Norge.

-   Vi har valgt å i størst mulig grad standardisere vårt grunnprodukt og gjennom dette oppnå høy kundeverdi, ha god kontroll på kostnadene og sikre gjennomføring av våre miljø- og kvalitetskrav. I produksjonssammenheng arbeider vi etter Lean filosofien. Det er derfor helt sentralt i et samarbeid at våre leverandører i tillegg til konkurransedyktige betingelser, leverer på gode logistikkrutiner, kan levere tidsbestemt og tilby leilighetspakkede leveranser. Byggmakker har i mange år innfridd og vi har funnet frem til en meget god samarbeidsform. Vi er glade for å ha funnet et fortsatt godt grunnlag for samarbeid med Byggmakker fremover, sier direktør for Virksomhetsutvikling og Innkjøp Yvonne Høgetveit i JM Norge 

Vekstambisjoner

Ifølge Gabrielsen er avtalen med JM Norge også viktig på grunn av JM Norges vekstambisjoner.

-  JM Norge har regionskontorer i områder hvor også Byggmakker har planer for vekst. Så selv om det det til nå har vært Byggmakker Høvellast på Lillestrøm som har levert hovedtyngden av volumet, er kjeden nå i posisjon for et tettere og utvidet samarbeid i flere regioner på landsbasis. Og selv om leveransen i all hovedsak skal skje rett ut på byggeplass vil det nok også bli noe supplering fra butikk, sier Gabrielsen.

Miljø blir viktig

For både JM Norge og Byggmakker er miljø og bærekraft viktige strategiske satsningsområder.

-  Vi blir inspirert av å jobbe med en aktør som kontinuerlig utfordrer eksisterende standarder, og som ønsker å utvikle seg selv og sine samarbeidspartnere. Et godt eksempel på dette er miljøarbeidet til JM Norge. De er det første nordiske boligselskapet som svanemerker hele konsernets produksjon av egne boliger. På dette området har vi både felles forståelse og felles mål om svanemerkede prosjekter, sier Gabrielsen.

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen, Kjededirektør i Byggmakker Handel AS,
tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected]

Yvonne Høgetveit, Direktør Virksomhetsutvikling og Innkjøp,
tlf +47 99 59 78 10 eller e-post: [email protected]

 

 

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.