StartsidenOm ByggmakkerNyheter

JM Norge forlenger avtalen med Byggmakker

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Byggmakker skal i to nye år fortsette som leverandør til JM Norge. Den nye avtalen har en totalverdi på 100 millioner kroner hvor Byggmakker skal levere trelast, byggevarer, verktøy og festemidler til JM Norge sine ulike boligprosjekter.

-  Denne avtalen er viktig for Byggmakker, ikke minst fordi den anerkjenner det arbeidet vi har levert i inneværende avtaleperiode, blant annet Grefsen stasjon, Elvekvartalet og Løkkehagen. Det har vært viktig for oss å levere på de kvalitetskravene JM Norge stiller til sine leverandører, særlig knyttet til god logistikk, administrative rutiner, oppfølging og kompetanse. Vi opplever det som en stor tillitserklæring at vi nå kan bygge videre på det arbeidet vi allerede har gjort, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS.

En dyktig samarbeidspartner

Strategiske og langsiktige rammeavtaler er den valgte innkjøpsstrategien for JM Norge.

-   Vi har valgt å i størst mulig grad standardisere vårt grunnprodukt og gjennom dette oppnå høy kundeverdi, ha god kontroll på kostnadene og sikre gjennomføring av våre miljø- og kvalitetskrav. I produksjonssammenheng arbeider vi etter Lean filosofien. Det er derfor helt sentralt i et samarbeid at våre leverandører i tillegg til konkurransedyktige betingelser, leverer på gode logistikkrutiner, kan levere tidsbestemt og tilby leilighetspakkede leveranser. Byggmakker har i mange år innfridd og vi har funnet frem til en meget god samarbeidsform. Vi er glade for å ha funnet et fortsatt godt grunnlag for samarbeid med Byggmakker fremover, sier direktør for Virksomhetsutvikling og Innkjøp Yvonne Høgetveit i JM Norge 

Vekstambisjoner

Ifølge Gabrielsen er avtalen med JM Norge også viktig på grunn av JM Norges vekstambisjoner.

-  JM Norge har regionskontorer i områder hvor også Byggmakker har planer for vekst. Så selv om det det til nå har vært Byggmakker Høvellast på Lillestrøm som har levert hovedtyngden av volumet, er kjeden nå i posisjon for et tettere og utvidet samarbeid i flere regioner på landsbasis. Og selv om leveransen i all hovedsak skal skje rett ut på byggeplass vil det nok også bli noe supplering fra butikk, sier Gabrielsen.

Miljø blir viktig

For både JM Norge og Byggmakker er miljø og bærekraft viktige strategiske satsningsområder.

-  Vi blir inspirert av å jobbe med en aktør som kontinuerlig utfordrer eksisterende standarder, og som ønsker å utvikle seg selv og sine samarbeidspartnere. Et godt eksempel på dette er miljøarbeidet til JM Norge. De er det første nordiske boligselskapet som svanemerker hele konsernets produksjon av egne boliger. På dette området har vi både felles forståelse og felles mål om svanemerkede prosjekter, sier Gabrielsen.

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen, Kjededirektør i Byggmakker Handel AS,
tlf 958 66 199 eller e-post: [email protected]

Yvonne Høgetveit, Direktør Virksomhetsutvikling og Innkjøp,
tlf +47 99 59 78 10 eller e-post: [email protected]

 

 

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel Byggmakker

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel

08.07.2020

Byggmakker Handel AS har avtalt å kjøpe Carlsen Fritzøe Handel AS, som i 2019 omsatte for nær 2,2 milliarder kroner. Oppkjøpet styrker Byggmakker-konsernets markedsposisjon vesentlig: Med oppkjøpet får Byggmakker 25 byggevarehus, 6 kjøkkensenter og ett distribusjonssenter i et av landets mest attraktive vekstområder.

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker  Byggmakker

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker

01.07.2020

Olav Thon Gruppen har de neste fire årene behov for nærmere 1250 kjøkken og hvitevarer til sine leilighets- og hotellprosjekter. Norema-avdelingen i Byggmakker Brobekk i Oslo er nå valgt som leverandør og er allerede i gang med første leveranse av kjøkken. – At vi kom raskt i gang med å levere i henhold til avtalen er et synlig bevis på at vi er på vei tilbake til en mer normal situasjon i markedet, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Frykter massive permitteringer i byggenæringen Byggmakker

Frykter massive permitteringer i byggenæringen

29.05.2020

I et brev til de parlamentariske lederne på Stortinget ber konsernsjef Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge at de nå iverksetter mer aktive tiltak som respons på Covid-19. – Jeg frykter at vi kan komme i en situasjon med over 100 000 permitterte innen byggenæringen i løpet av det neste halvåret.

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.