StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med innovativt konsept: Lanserer «pop up-butikk» i Bodø

Torsdag 4. april åpner Byggmakker et litt uvanlig byggevarehus på Hunstadsenteret en mil utenfor Bodø. Den 70 kvadratmeter lille butikken er den første i sitt slag, og skal gjøre malingsprodukter mer tilgjengelig for folk på kjøpesentershopping.

Butikken blir den desidert minste i Byggmakker-kjeden og vil være en konseptbutikk for maling inntil det 3000 kvadratmeter store hovedanlegget på Hunstad står ferdig i 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Vi har lenge sett at det har vært et behov for en malingsbutikk i området. Når dette lokalet ble ledig var det bare å hive seg rundt. Vi blir nærbutikken for maling til alle som bor på Hunstad, Mørkved og Tverlandet-området. Lokalet er på kun 70 kvadratmeter, men det er utrolig hva man får plass til. Vi har fått et komplett sortiment for innendørs og utendørs maling og har i tillegg fått plass til fullskala fargebar, forteller Andreas Johansen som er regionleder i Byggmakker Gunvald Johansen.


Andreas Johansen, regionleder i Byggmakker Gunvald Johansen og Kari Moberg, salgs- og markedsdirektør i Byggmakker Handel ønsker velkommen til en hyggelig handel i Byggmakkers første pop up - butikk.

Gjør oppussing mer tilgjengelig i nord

Salgs- og markedsdirektør Kari Moberg ser frem til åpningen av pop up-butikken, og håper at den blir en populær nyskaping blant bodøværingene.

– Nordland er et viktig marked for oss. Vi merker stor byggeaktivitet og høy etterspørsel i hele regionen. Også i Svolvær, hvor vi utvidet i 2018, forteller hun. 

Store planer i 2020

Det 3 000 kvadratmeter store byggevarehuset som er under oppføring på Hunstad utenfor Bodø vil bli bygget i massivtre. Investeringskostnaden er på nærmere 60 millioner og anlegget skal dekke et kundepotensial på nærmere 20 000 mennesker. Anlegget forventes å stå ferdig i løpet av neste år.

– Ved å flytte inn på kjøpesenteret gjør vi oppussing av bolig enda mer tilgjengelig for folk. Hvis vi lykkes med dette, vil vi vurdere å gjøre dette flere steder, sier Moberg.

For mer informasjon, kontakt:

Kari Moberg, salgs- og markedsdirektør i Byggmakker

Tlf 950 21 352 eller e-post: [email protected] 

 

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.

Byggmakker heier på Allsang på Grensen! Byggmakker

Byggmakker heier på Allsang på Grensen!

18.06.2019

Vi i Byggmakker ønsker også i år å heie litt ekstra på denne kjente og kjære folkefesten som har holdt på siden 2007. Allsang på Grensen 2019 spilles inn hver onsdag i sommer fra 26.juni - 7.august. Byggmakker deler ut billetter!