StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Byggmakker med innovativt konsept: Lanserer «pop up-butikk» i Bodø

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

Torsdag 4. april åpner Byggmakker et litt uvanlig byggevarehus på Hunstadsenteret en mil utenfor Bodø. Den 70 kvadratmeter lille butikken er den første i sitt slag, og skal gjøre malingsprodukter mer tilgjengelig for folk på kjøpesentershopping.

Butikken blir den desidert minste i Byggmakker-kjeden og vil være en konseptbutikk for maling inntil det 3000 kvadratmeter store hovedanlegget på Hunstad står ferdig i 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Vi har lenge sett at det har vært et behov for en malingsbutikk i området. Når dette lokalet ble ledig var det bare å hive seg rundt. Vi blir nærbutikken for maling til alle som bor på Hunstad, Mørkved og Tverlandet-området. Lokalet er på kun 70 kvadratmeter, men det er utrolig hva man får plass til. Vi har fått et komplett sortiment for innendørs og utendørs maling og har i tillegg fått plass til fullskala fargebar, forteller Andreas Johansen som er regionleder i Byggmakker Gunvald Johansen.


Andreas Johansen, regionleder i Byggmakker Gunvald Johansen og Kari Moberg, salgs- og markedsdirektør i Byggmakker Handel ønsker velkommen til en hyggelig handel i Byggmakkers første pop up - butikk.

Gjør oppussing mer tilgjengelig i nord

Salgs- og markedsdirektør Kari Moberg ser frem til åpningen av pop up-butikken, og håper at den blir en populær nyskaping blant bodøværingene.

– Nordland er et viktig marked for oss. Vi merker stor byggeaktivitet og høy etterspørsel i hele regionen. Også i Svolvær, hvor vi utvidet i 2018, forteller hun. 

Store planer i 2020

Det 3 000 kvadratmeter store byggevarehuset som er under oppføring på Hunstad utenfor Bodø vil bli bygget i massivtre. Investeringskostnaden er på nærmere 60 millioner og anlegget skal dekke et kundepotensial på nærmere 20 000 mennesker. Anlegget forventes å stå ferdig i løpet av neste år.

– Ved å flytte inn på kjøpesenteret gjør vi oppussing av bolig enda mer tilgjengelig for folk. Hvis vi lykkes med dette, vil vi vurdere å gjøre dette flere steder, sier Moberg.

For mer informasjon, kontakt:

Kari Moberg, salgs- og markedsdirektør i Byggmakker

Tlf 950 21 352 eller e-post: [email protected] 

 

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.