StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Nordbohus og Byggmakker forsterker hverandre


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Nordbohus har gjennom sitt innkjøpsselskap Nordbokjøp signert en samarbeidsavtale med Byggmakker Handel. – Vi ønsker å samle kjøpet av trelast, plateprodukter og listverk, og samtidig tilby Nordbohusforhandlerne en smidigere leveranse på disse produktene. Etter en grundig evaluering av flere tilbydere var Byggmakker det beste alternativet for oss, sier daglig leder Brede Christian Hepsøe i Nordbokjøp AS.

Avtalen har en årlig verdi på opptil 250 millioner kroner. –Disse tallene er med utgangspunkt i nåværende markedsandeler i boligmarkedet. I Nordbohus har vi ambisjoner om vekst og denne avtalen er et viktig virkemiddel i så måte. Vi har veldig tro på samarbeidet. Det vil gi oss konkurransedyktige innkjøpsbetingelser og forbedret logistikk på viktige varer til vår produksjon av boliger. Byggmakker er en nasjonal byggevarekjede med seriøse forhandlere over hele landet. Det samme gjelder for Nordbohus, og det var således viktig for oss å finne en partner som har god nok geografisk dekning i tillegg til øvrige fordeler, sier Hepsøe.

Positivt for begge parter

Byggmakker er rigget for å ta ytterligere markedsandeler. At vi nå har fått til en avtale med en ledende og landsdekkende boligleverandør er en viktig og svært positiv nyhet for oss. Dette er et ledd i vår strategiske satsning på å utvikle byggevarekjeden og skape ytterligere vekst. Vi har i dag 82 anlegg på landsbasis og flere av våre forhandlere har lang erfaring fra samarbeid med lokale Nordbohusforhandlere. For Byggmakker gir avtalen en god tilvekst i vårt totale volum. Vi ser frem til å starte arbeidet og skal gjøre det vi kan for å oppfylle Nordbohus og deres forhandleres forventninger, sier Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Byggmakker Handel AS

Fakta:

Nordbokjøp er innkjøpsorganisasjonen til Nordbohus, og som er en av Norges ledende boligprodusenter med en produksjon på nærmere 1 200 enheter pr år. Boligkjeden har sitt hovedkontor i Trondheim og har 57 forhandlere som dekker hele landet. Nordbohus-kjeden omsatte i 2016 for nærmere 3 milliarder kroner og har de senere årene hatt en betydelig vekst rundt de store byene og Østlandet spesielt. Feltutbygging utgjør nå en stor del av den totale virksomheten og vil være et strategisk satsningsområde i årene fremover.

For nærmere informasjon, kontakt:

Knut Strand Jacobsen
Administrerende direktør i Byggmakker Handel AS
Tlf 454 92 010 eller e-post: [email protected]

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Byggmakker Dokka  - Vant nasjonal kåring Byggmakker

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

10.02.2020

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.

Rigget for vekst Byggmakker

Rigget for vekst

07.02.2020

Kjedeselskapet Byggmakker Handel leverer et overskudd som er på linje med forventningene. Kjeden drives godt, og oppkjøpene av de tidligere medlemsbedriftene Skattum og Gipling i 2018 gjør at man har sikret et evighetsperspektiv på driften og kan fokusere på langsiktige utviklingstiltak som vil styrke kjeden betydelig. - Vi har bare sett begynnelsen av samordning og synergier som vil gi betydelige kundefordeler i årene som kommer, både for medlemseide- og egeneide byggevarehus, sier administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel.

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen» Byggmakker

Byggmakker med det største varehuset i «Skyen»

07.02.2020

Netthandelen i Norge økte i 2019 med hele 13 prosent og selv om byggevarehandelen ligger litt etter andre bransjer så ble det i følge Nets solgt byggevarer på nett for 1,9 milliarder kroner i 2019. – Den digitale utviklingen, hvor det blir enklere å søke etter og handle byggevarer på nett kommer til å eskalere. Vi opplevde selv i fjor å øke omsetningen gjennom «klikk og hent» på hele 51 prosent, sier Jørgen Wik-Dahl, digital leder i Byggmakker.