StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Nordbohus og Byggmakker forsterker hverandre

Nordbohus har gjennom sitt innkjøpsselskap Nordbokjøp signert en samarbeidsavtale med Byggmakker Handel. – Vi ønsker å samle kjøpet av trelast, plateprodukter og listverk, og samtidig tilby Nordbohusforhandlerne en smidigere leveranse på disse produktene. Etter en grundig evaluering av flere tilbydere var Byggmakker det beste alternativet for oss, sier daglig leder Brede Christian Hepsøe i Nordbokjøp AS.

Avtalen har en årlig verdi på opptil 250 millioner kroner. –Disse tallene er med utgangspunkt i nåværende markedsandeler i boligmarkedet. I Nordbohus har vi ambisjoner om vekst og denne avtalen er et viktig virkemiddel i så måte. Vi har veldig tro på samarbeidet. Det vil gi oss konkurransedyktige innkjøpsbetingelser og forbedret logistikk på viktige varer til vår produksjon av boliger. Byggmakker er en nasjonal byggevarekjede med seriøse forhandlere over hele landet. Det samme gjelder for Nordbohus, og det var således viktig for oss å finne en partner som har god nok geografisk dekning i tillegg til øvrige fordeler, sier Hepsøe.

Positivt for begge parter

Byggmakker er rigget for å ta ytterligere markedsandeler. At vi nå har fått til en avtale med en ledende og landsdekkende boligleverandør er en viktig og svært positiv nyhet for oss. Dette er et ledd i vår strategiske satsning på å utvikle byggevarekjeden og skape ytterligere vekst. Vi har i dag 82 anlegg på landsbasis og flere av våre forhandlere har lang erfaring fra samarbeid med lokale Nordbohusforhandlere. For Byggmakker gir avtalen en god tilvekst i vårt totale volum. Vi ser frem til å starte arbeidet og skal gjøre det vi kan for å oppfylle Nordbohus og deres forhandleres forventninger, sier Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Byggmakker Handel AS

Fakta:

Nordbokjøp er innkjøpsorganisasjonen til Nordbohus, og som er en av Norges ledende boligprodusenter med en produksjon på nærmere 1 200 enheter pr år. Boligkjeden har sitt hovedkontor i Trondheim og har 57 forhandlere som dekker hele landet. Nordbohus-kjeden omsatte i 2016 for nærmere 3 milliarder kroner og har de senere årene hatt en betydelig vekst rundt de store byene og Østlandet spesielt. Feltutbygging utgjør nå en stor del av den totale virksomheten og vil være et strategisk satsningsområde i årene fremover.

For nærmere informasjon, kontakt:

Knut Strand Jacobsen
Administrerende direktør i Byggmakker Handel AS
Tlf 454 92 010 eller e-post: [email protected]

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken Byggmakker

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

19.12.2019

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.