StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Nordbohus og Byggmakker forsterker hverandre

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Nordbohus har gjennom sitt innkjøpsselskap Nordbokjøp signert en samarbeidsavtale med Byggmakker Handel. – Vi ønsker å samle kjøpet av trelast, plateprodukter og listverk, og samtidig tilby Nordbohusforhandlerne en smidigere leveranse på disse produktene. Etter en grundig evaluering av flere tilbydere var Byggmakker det beste alternativet for oss, sier daglig leder Brede Christian Hepsøe i Nordbokjøp AS.

Avtalen har en årlig verdi på opptil 250 millioner kroner. –Disse tallene er med utgangspunkt i nåværende markedsandeler i boligmarkedet. I Nordbohus har vi ambisjoner om vekst og denne avtalen er et viktig virkemiddel i så måte. Vi har veldig tro på samarbeidet. Det vil gi oss konkurransedyktige innkjøpsbetingelser og forbedret logistikk på viktige varer til vår produksjon av boliger. Byggmakker er en nasjonal byggevarekjede med seriøse forhandlere over hele landet. Det samme gjelder for Nordbohus, og det var således viktig for oss å finne en partner som har god nok geografisk dekning i tillegg til øvrige fordeler, sier Hepsøe.

Positivt for begge parter

Byggmakker er rigget for å ta ytterligere markedsandeler. At vi nå har fått til en avtale med en ledende og landsdekkende boligleverandør er en viktig og svært positiv nyhet for oss. Dette er et ledd i vår strategiske satsning på å utvikle byggevarekjeden og skape ytterligere vekst. Vi har i dag 82 anlegg på landsbasis og flere av våre forhandlere har lang erfaring fra samarbeid med lokale Nordbohusforhandlere. For Byggmakker gir avtalen en god tilvekst i vårt totale volum. Vi ser frem til å starte arbeidet og skal gjøre det vi kan for å oppfylle Nordbohus og deres forhandleres forventninger, sier Knut Strand Jacobsen, administrerende direktør i Byggmakker Handel AS

Fakta:

Nordbokjøp er innkjøpsorganisasjonen til Nordbohus, og som er en av Norges ledende boligprodusenter med en produksjon på nærmere 1 200 enheter pr år. Boligkjeden har sitt hovedkontor i Trondheim og har 57 forhandlere som dekker hele landet. Nordbohus-kjeden omsatte i 2016 for nærmere 3 milliarder kroner og har de senere årene hatt en betydelig vekst rundt de store byene og Østlandet spesielt. Feltutbygging utgjør nå en stor del av den totale virksomheten og vil være et strategisk satsningsområde i årene fremover.

For nærmere informasjon, kontakt:

Knut Strand Jacobsen
Administrerende direktør i Byggmakker Handel AS
Tlf 454 92 010 eller e-post: [email protected]

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.