StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Ny administrerende direktør i Carlsen Fritzøe

Kjell Vidar Dokken er ansatt som ny administrerende direktør i Carlsen Fritzøe Handel AS. Han overtar stillingen etter Cato Ness.

– Nå skal vi over i en ny fase, og sammen med den eksisterende Byggmakker- organisasjonen skal vi bygge Nye Byggmakker der vi skal sette sammen det beste fra to selskaper. Jeg er veldig glad for at Kjell Vidar har takket ja til å lede Carlsen Fritzøe på denne endringsreisen, sier Hilde Kristoffersen, administrerende direktør for Kesko i Norge.

Kesko eier Byggmakker, Carlsen Fritzøe og Onninen i Norge.

Dokken kommer fra stillingen som kunde- og salgsdirektør Proff i Byggmakker, og har lang erfaring fra en rekke leder stillinger innen ledelse og salg/ KAM. Han er opptatt av å videreføre den gode jobben som er gjort i Carlsen Fritzøe.

– Carlsen Fritzøe Handel er et selskap som over lang tid har skapt svært gode resultater og har en strukturert og effektiv drift. Med hele 25 byggevarehus og ikke minst 460 ansatte har selskapet lagt et solid år bak seg. Jeg ser frem til å treffe mine nye kolleger og bidra positivt i det nye selskapet, sier Kjell Vidar Dokken.

­Cato Ness har ledet Carlsen Fritzøe i 13 år, og har nå valgt å si opp sin stilling.

– Det har vært noen fantastiske år i Carlsen Fritzøe, og jeg er veldig stolt over det vi har fått til sammen. Nå går selskapet over i en ny fase med nye eiere og en ny kultur, og da er tidspunktet riktig for meg å slippe til nye krefter, og for meg selv å utforske nye utfordringer sier Ness.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.

Suverent resultat i 2020 – starter 2021 med åpning av ny Byggmakker-butikk i Bodø Byggmakker

Suverent resultat i 2020 – starter 2021 med åpning av ny Byggmakker-butikk i Bodø

04.02.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen, omsatte for 7,8 milliarder kroner i 2020. Driftsresultatet endte på 316,6 millioner kroner, i et år med sterk organisk vekst og oppkjøp av Carlzen Fritzøe-kjeden.

Byggmakker styrker profflaget Byggmakker

Byggmakker styrker profflaget

16.11.2020

Byggmakker har ansatt Kjell Vidar Dokken som kunde- og salgsdirektør Proff. – Jeg er veldig glad for å få Kjell Vidar med på laget vårt. Med sin bakgrunn og erfaring innen salg blir han et viktig tilskudd for å videreutvikle Team Proff i Byggmakker, sier Raymond Gabrielsen, ansvarlig for Byggmakker i Norge.

Hilde Kristoffersen blir ny administrerende direktør i Kesko Norge Byggmakker

Hilde Kristoffersen blir ny administrerende direktør i Kesko Norge

28.09.2020

Hilde Kristoffersen er ansatt som ny administrerende direktør for Kesko Norge, en av Norges ledende aktører innen byggevarehandel, med sine 63 Byggmakker-butikker og 25 butikker knyttet til Carlsen Fritzøe. I tillegg eier og driver selskapet elektrogrossisten Onninen med sine 18 butikker.