StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Ny administrerende direktør i Carlsen Fritzøe

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kjell Vidar Dokken er ansatt som ny administrerende direktør i Carlsen Fritzøe Handel AS. Han overtar stillingen etter Cato Ness.

– Nå skal vi over i en ny fase, og sammen med den eksisterende Byggmakker- organisasjonen skal vi bygge Nye Byggmakker der vi skal sette sammen det beste fra to selskaper. Jeg er veldig glad for at Kjell Vidar har takket ja til å lede Carlsen Fritzøe på denne endringsreisen, sier Hilde Kristoffersen, administrerende direktør for Kesko i Norge.

Kesko eier Byggmakker, Carlsen Fritzøe og Onninen i Norge.

Dokken kommer fra stillingen som kunde- og salgsdirektør Proff i Byggmakker, og har lang erfaring fra en rekke leder stillinger innen ledelse og salg/ KAM. Han er opptatt av å videreføre den gode jobben som er gjort i Carlsen Fritzøe.

– Carlsen Fritzøe Handel er et selskap som over lang tid har skapt svært gode resultater og har en strukturert og effektiv drift. Med hele 25 byggevarehus og ikke minst 460 ansatte har selskapet lagt et solid år bak seg. Jeg ser frem til å treffe mine nye kolleger og bidra positivt i det nye selskapet, sier Kjell Vidar Dokken.

­Cato Ness har ledet Carlsen Fritzøe i 13 år, og har nå valgt å si opp sin stilling.

– Det har vært noen fantastiske år i Carlsen Fritzøe, og jeg er veldig stolt over det vi har fått til sammen. Nå går selskapet over i en ny fase med nye eiere og en ny kultur, og da er tidspunktet riktig for meg å slippe til nye krefter, og for meg selv å utforske nye utfordringer sier Ness.

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.