StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Ny direktør for proff i Byggmakker

Byggmakker Handel AS har ansatt Petter Skjerven (48) i en ny stilling som direktør for proff. Stillingen er opprettet som ledd i kjedens strategi om å styrke selskapets posisjon i det norske byggevaremarkedet.

Skjerven kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef i Södra Wood AS, en av leverandørene til Byggmakker innen blant annet listverk. – Jeg er veldig glad for at vi har fått Petter Skjerven med på laget. Han vil spille en sentral rolle i vår satsning mot proffmarkedet hvor utvidelsen av fordelsprogrammet og ekspansjon i det totale tjenestetilbudet til våre proffkunder er første prioritet. Petter har betydelig erfaring fra bransjen og besitter en kompetanse som vi mener er nødvendig for å lykkes med våre planer om å ta markedsandeler i årene som kommer. Vi gleder oss til han kommer om bord 11. juni, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS.

Tydelige ambisjoner

Petter Skjerven er utdannet som siviløkonom fra BI, men har det meste av sin bakgrunn fra byggevarebransjen. Han har ledererfaring innen  salg, markedsføring, produktutvikling og konseptutvikling, med tyngdepunkt innen trelastområdet. Før han jobbet i Södra Wood AS hadde han stilling som markedssjef i Trysil Skog, salgssjef i Moelven Eidsvold Værk, kategorisjef i Denofa (Orkla) og ikke minst drevet familieselskapet Erik Skjerven Trevareagentur i tretten år. – Jeg gleder meg til å begynne i Byggmakker fordi det er den byggevarekjeden som absolutt alle nordmenn har hørt om. Jeg synes det blir spennende å jobbe for en virksomhet som har et så klart uttalt mål fra eiere og ledelsen om å komme på offensiven gjennom nytt innhold til små og store proffkunder. Jeg har tydelige ambisjoner om å bidra til dette, sier Petter Skjerven.

 

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen, kjededirektør i Byggmakker Handel AS

Tlf  958 66 199 eller e-post: [email protected]

 

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken Byggmakker

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

19.12.2019

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Ny kjededirektør i Byggmakker Byggmakker

Ny kjededirektør i Byggmakker

20.08.2019

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.