StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Ny direktør for proff i Byggmakker

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Byggmakker Handel AS har ansatt Petter Skjerven (48) i en ny stilling som direktør for proff. Stillingen er opprettet som ledd i kjedens strategi om å styrke selskapets posisjon i det norske byggevaremarkedet.

Skjerven kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef i Södra Wood AS, en av leverandørene til Byggmakker innen blant annet listverk. – Jeg er veldig glad for at vi har fått Petter Skjerven med på laget. Han vil spille en sentral rolle i vår satsning mot proffmarkedet hvor utvidelsen av fordelsprogrammet og ekspansjon i det totale tjenestetilbudet til våre proffkunder er første prioritet. Petter har betydelig erfaring fra bransjen og besitter en kompetanse som vi mener er nødvendig for å lykkes med våre planer om å ta markedsandeler i årene som kommer. Vi gleder oss til han kommer om bord 11. juni, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS.

Tydelige ambisjoner

Petter Skjerven er utdannet som siviløkonom fra BI, men har det meste av sin bakgrunn fra byggevarebransjen. Han har ledererfaring innen  salg, markedsføring, produktutvikling og konseptutvikling, med tyngdepunkt innen trelastområdet. Før han jobbet i Södra Wood AS hadde han stilling som markedssjef i Trysil Skog, salgssjef i Moelven Eidsvold Værk, kategorisjef i Denofa (Orkla) og ikke minst drevet familieselskapet Erik Skjerven Trevareagentur i tretten år. – Jeg gleder meg til å begynne i Byggmakker fordi det er den byggevarekjeden som absolutt alle nordmenn har hørt om. Jeg synes det blir spennende å jobbe for en virksomhet som har et så klart uttalt mål fra eiere og ledelsen om å komme på offensiven gjennom nytt innhold til små og store proffkunder. Jeg har tydelige ambisjoner om å bidra til dette, sier Petter Skjerven.

 

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen, kjededirektør i Byggmakker Handel AS

Tlf  958 66 199 eller e-post: [email protected]

 

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.