StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Ny direktør for proff i Byggmakker

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Byggmakker Handel AS har ansatt Petter Skjerven (48) i en ny stilling som direktør for proff. Stillingen er opprettet som ledd i kjedens strategi om å styrke selskapets posisjon i det norske byggevaremarkedet.

Skjerven kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef i Södra Wood AS, en av leverandørene til Byggmakker innen blant annet listverk. – Jeg er veldig glad for at vi har fått Petter Skjerven med på laget. Han vil spille en sentral rolle i vår satsning mot proffmarkedet hvor utvidelsen av fordelsprogrammet og ekspansjon i det totale tjenestetilbudet til våre proffkunder er første prioritet. Petter har betydelig erfaring fra bransjen og besitter en kompetanse som vi mener er nødvendig for å lykkes med våre planer om å ta markedsandeler i årene som kommer. Vi gleder oss til han kommer om bord 11. juni, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS.

Tydelige ambisjoner

Petter Skjerven er utdannet som siviløkonom fra BI, men har det meste av sin bakgrunn fra byggevarebransjen. Han har ledererfaring innen  salg, markedsføring, produktutvikling og konseptutvikling, med tyngdepunkt innen trelastområdet. Før han jobbet i Södra Wood AS hadde han stilling som markedssjef i Trysil Skog, salgssjef i Moelven Eidsvold Værk, kategorisjef i Denofa (Orkla) og ikke minst drevet familieselskapet Erik Skjerven Trevareagentur i tretten år. – Jeg gleder meg til å begynne i Byggmakker fordi det er den byggevarekjeden som absolutt alle nordmenn har hørt om. Jeg synes det blir spennende å jobbe for en virksomhet som har et så klart uttalt mål fra eiere og ledelsen om å komme på offensiven gjennom nytt innhold til små og store proffkunder. Jeg har tydelige ambisjoner om å bidra til dette, sier Petter Skjerven.

 

For nærmere informasjon, kontakt:

Raymond Gabrielsen, kjededirektør i Byggmakker Handel AS

Tlf  958 66 199 eller e-post: [email protected]

 

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel Byggmakker

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel

08.07.2020

Byggmakker Handel AS har avtalt å kjøpe Carlsen Fritzøe Handel AS, som i 2019 omsatte for nær 2,2 milliarder kroner. Oppkjøpet styrker Byggmakker-konsernets markedsposisjon vesentlig: Med oppkjøpet får Byggmakker 25 byggevarehus, 6 kjøkkensenter og ett distribusjonssenter i et av landets mest attraktive vekstområder.

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker  Byggmakker

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker

01.07.2020

Olav Thon Gruppen har de neste fire årene behov for nærmere 1250 kjøkken og hvitevarer til sine leilighets- og hotellprosjekter. Norema-avdelingen i Byggmakker Brobekk i Oslo er nå valgt som leverandør og er allerede i gang med første leveranse av kjøkken. – At vi kom raskt i gang med å levere i henhold til avtalen er et synlig bevis på at vi er på vei tilbake til en mer normal situasjon i markedet, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Frykter massive permitteringer i byggenæringen Byggmakker

Frykter massive permitteringer i byggenæringen

29.05.2020

I et brev til de parlamentariske lederne på Stortinget ber konsernsjef Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge at de nå iverksetter mer aktive tiltak som respons på Covid-19. – Jeg frykter at vi kan komme i en situasjon med over 100 000 permitterte innen byggenæringen i løpet av det neste halvåret.

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.