StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Ny kjededirektør i Byggmakker

Petter Knutsen blir ny kjededirektør i Byggmakker. – Jeg er veldig glad for at vi har kapret en kapasitet til Byggmakker-laget. Med Petter på plass skal vi styrke arbeidet med både kjedeutvikling, medlemsservice og kundefokus. Han vil også inngå i min konsernledergruppe, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge.

Petter Knutsen (44) er sivilmarkedsfører og har lang ledererfaring fra detaljhandel, fra selskaper som Reitan Convenience, Statoil Fuel and Retail (Circle K) og Leiv Vidar. – Jeg gleder meg til å bli kjent med medlemmene i Byggmakker og komme meg ut i varehusene der verdiene skapes. Byggevaremarkedet er i stor endring, hvor Byggmakker allerede har tatt viktige grep. Jeg har som mål å bli med å forsterke og videreutvikle en av Norges sterkeste merkevarer, sier Petter.

I tillegg gjennomfører Kesko Norge et annet strategisk grep på konsernnivå ved å etablere en ny felles stab knyttet til Supply Chain Management. – Målet er å styrke posisjonen til både Byggmakker og Onninen ytterligere når det gjelder logistikk og transport, sier Strand Jacobsen. Tidligere direktør Jack Ø. Andresen i Onninen skal lede den nye stabsfunksjonen. – Jeg ser frem til å ta fatt på og forme en ny og viktig rolle i konsernet. Jeg skal i hovedsak integrere og utvikle fagmiljøet i hele konsernet knyttet til transport og logistikk, der kunden er i fokus, sier Andresen.

I følge Strand Jacobsen ble 2018 et godt år for Byggmakker, selv i et svært konkurransepreget marked preget av konsolidering. – Gjennom oppkjøpet av Skattum Handel AS og Gipling AS tok vi kontroll på butikkvirksomheten og sikret oss 60 prosent av volumet i kjeden. Dette resulterte i forbedrede leverandørbetingelser som igjen ga økt bruttomargin. Samtidig fikk vi i fjor like for like vekst i omsetningen og økning i driftsresultatet.  Endringene vi nå gjennomfører skal bidra til både å styrke integrasjonen og båndene mellom de ulike selskapene i Kesko Norge, og er en viktig del av arbeidet med å forsterke vårt kunde- og salgsfokus, sier Strand Jacobsen.

For nærmere informasjon, kontakt:

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken Byggmakker

Stor test av byggevarehus: Byggmakker er best på kjøkken

19.12.2019

Byggmakker tilbyr de beste kjøkkenløsningene og tjenestene i Norge, og er det opplagte førstevalget for fullverdige kjøkkenløsninger blant byggevareforhandlerne.

Vellykket åpning av ny butikk Byggmakker

Vellykket åpning av ny butikk

10.10.2019

Etter ett halv år i telt kunne Byggmakker endelig åpne sitt nye moderne varehus i den nye handelsparken utenfor Hamar. - Vi har nå fått et effektivt bygg på et sentralt handelssted, godt synlig fra E6, og hvor alle kunder kan handle alt de vil under tak. Og starten lover godt. Det var lange køer under åpningsdagene og vi solgte for seks ganger mer enn vanlig, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker lanserer Lærlinglekene Byggmakker

Byggmakker lanserer Lærlinglekene

29.08.2019

Byggmakker lanserer nå Lærlinglekene, hvor de skal heie frem alle som begynner som elev og lærling innenfor bygg- og anleggsteknikk. Målet er å styrke anseelsen og rekrutteringen til byggfagene. – De neste to månedene skal over 600 elever og lærlinger fra bygg- og anleggsteknikk over hele landet delta i en kunnskapsløype hvor de skal løse praktiske og teoretiske oppgaver fra våre viktigste leverandører. I tillegg får de en mulighet til å knytte relasjoner til viktige aktører i bransjen, sier Per Anders Ruud, salgssjef proff i Byggmakker.

Byggmakker heier på Allsang på Grensen! Byggmakker

Byggmakker heier på Allsang på Grensen!

18.06.2019

Vi i Byggmakker ønsker også i år å heie litt ekstra på denne kjente og kjære folkefesten som har holdt på siden 2007. Allsang på Grensen 2019 spilles inn hver onsdag i sommer fra 26.juni - 7.august. Byggmakker deler ut billetter!