StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Olav Thon Gruppen har de neste fire årene behov for nærmere 1250 kjøkken og hvitevarer til sine leilighets- og hotellprosjekter. Norema-avdelingen i Byggmakker Brobekk i Oslo er nå valgt som leverandør og er allerede i gang med første leveranse av kjøkken. – At vi kom raskt i gang med å levere i henhold til avtalen er et synlig bevis på at vi er på vei tilbake til en mer normal situasjon i markedet, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker Brobekk skal i henhold til rammeavtalen med Olav Thon Gruppen levere 365 Norema-kjøkken og hvitevarer i henhold til igangsatte prosjekter. I tillegg kommer leveranser til potensielle prosjekter. Olav Thon Gruppen har også opsjon på ytterligere to år utover 2023.

  • Vi er fornøyde med avtalen om levering av Norema-kjøkken som er inngått med Byggmakker Brobekk. De ble valgt som leverandør fordi de oppfylte våre krav om kvalitet, leveringstid, pris og bærekraft. Vi opplever Byggmakker Brobekk som en løsningsorientert og profesjonell aktør. Olav Thon Gruppen har flere store boligprosjekter på gang, blant annet i Lørenskog, i Vestby og på Strømmen. Vi ønsker å tilby våre kjøpere funksjonelle og moderne kjøkken med mulighet for tilpassede løsninger, sier Tonje Marie Haugbro, direktør for boligsalg i Olav Thon Gruppen.

KJØKKENSPESIALISTENE PÅ BYGGMAKKER BROBEKK: Fra venstre ser vi Christian Bremer, Sigdis Haukåssveen, Anne-Lise Carlsen, Vigdis Rolstad og Cathrine Moe.

Styrker posisjonen i kjøkkenmarkedet

For Byggmakker er avtalen med Olav Thon Gruppen av stor betydning.

- Inngåelsen av denne avtalen er en bekreftelse på at langsiktig arbeid gir effekt. Vi har nemlig i lengre tid jobbet med å styrke vår posisjon i kjøkkenmarkedet. I dette arbeidet har vi med oss Norema som en viktig partner. Den nye avtalen gir oss ekstra drahjelp og er en skikkelig motivasjonsfaktor. Vi er allerede i gang og de første leveransene vil finne sted etter sommeren. Totalt i år skal vi levere hele 261 kjøkken, spredd over det sentrale østlandsområdet. Senere kan det også bli levering til mulige prosjekter i både Tromsø og Bergen, sier Gabrielsen.

For mer informasjon, kontakt:

Tonje Marie Haugbro, direktør eiendom, Olav Thon Gruppen, tlf. 982 87 358 eller e-post: [email protected]

Raymond Gabrielsen, administrerende direktør i Byggmakker Sør, tlf. 958 66 199 eller e-post: [email protected]

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge  Byggmakker

Godkjente Covid19-selvtester kommer nå til Norge

04.06.2021

Byggebransjen er blant bransjene som har vært mest utsatt for koronasmitte. Som første aktør i Norge selger nå Byggmakker og søsterselskapet Onninen godkjente selvtester i sine varehus over hele landet.

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal Byggmakker

Veksten fortsetter for Byggmakker og Onninen i første kvartal

29.04.2021

Kesko Norge, som eier Byggmakker og elektrogrossisten Onninen rapporterer sterk vekst i alle selskaper i Norge i første kvartal. Byggmakker omsatte for 146,6 millioner euro i første kvartal, en vekst på 12,7 prosent, mens Onninen omsette for 67,5 millioner euro, en vekst på 13,7 prosent. Spesielt bra går det for privatmarkedet til Byggmakker-varehusene.

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe Byggmakker

Årets varehus i Byggmakker og Carlsen Fritzøe

25.03.2021

Byggmakker Bruland i Førde og Carlsen Fritzøe Sandefjord er kåret til årets byggevarehus i Kesko Norge, basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker Byggmakker

Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

22.02.2021

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.