StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker

Olav Thon Gruppen har de neste fire årene behov for nærmere 1250 kjøkken og hvitevarer til sine leilighets- og hotellprosjekter. Norema-avdelingen i Byggmakker Brobekk i Oslo er nå valgt som leverandør og er allerede i gang med første leveranse av kjøkken. – At vi kom raskt i gang med å levere i henhold til avtalen er et synlig bevis på at vi er på vei tilbake til en mer normal situasjon i markedet, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker Brobekk skal i henhold til rammeavtalen med Olav Thon Gruppen levere 365 Norema-kjøkken og hvitevarer i henhold til igangsatte prosjekter. I tillegg kommer leveranser til potensielle prosjekter. Olav Thon Gruppen har også opsjon på ytterligere to år utover 2023.

  • Vi er fornøyde med avtalen om levering av Norema-kjøkken som er inngått med Byggmakker Brobekk. De ble valgt som leverandør fordi de oppfylte våre krav om kvalitet, leveringstid, pris og bærekraft. Vi opplever Byggmakker Brobekk som en løsningsorientert og profesjonell aktør. Olav Thon Gruppen har flere store boligprosjekter på gang, blant annet i Lørenskog, i Vestby og på Strømmen. Vi ønsker å tilby våre kjøpere funksjonelle og moderne kjøkken med mulighet for tilpassede løsninger, sier Tonje Marie Haugbro, direktør for boligsalg i Olav Thon Gruppen.

KJØKKENSPESIALISTENE PÅ BYGGMAKKER BROBEKK: Fra venstre ser vi Christian Bremer, Sigdis Haukåssveen, Anne-Lise Carlsen, Vigdis Rolstad og Cathrine Moe.

Styrker posisjonen i kjøkkenmarkedet

For Byggmakker er avtalen med Olav Thon Gruppen av stor betydning.

- Inngåelsen av denne avtalen er en bekreftelse på at langsiktig arbeid gir effekt. Vi har nemlig i lengre tid jobbet med å styrke vår posisjon i kjøkkenmarkedet. I dette arbeidet har vi med oss Norema som en viktig partner. Den nye avtalen gir oss ekstra drahjelp og er en skikkelig motivasjonsfaktor. Vi er allerede i gang og de første leveransene vil finne sted etter sommeren. Totalt i år skal vi levere hele 261 kjøkken, spredd over det sentrale østlandsområdet. Senere kan det også bli levering til mulige prosjekter i både Tromsø og Bergen, sier Gabrielsen.

For mer informasjon, kontakt:

Tonje Marie Haugbro, direktør eiendom, Olav Thon Gruppen, tlf. 982 87 358 eller e-post: [email protected]

Raymond Gabrielsen, administrerende direktør i Byggmakker Sør, tlf. 958 66 199 eller e-post: [email protected]

Byggmakker styrker profflaget Byggmakker

Byggmakker styrker profflaget

16.11.2020

Byggmakker har ansatt Kjell Vidar Dokken som kunde- og salgsdirektør Proff. – Jeg er veldig glad for å få Kjell Vidar med på laget vårt. Med sin bakgrunn og erfaring innen salg blir han et viktig tilskudd for å videreutvikle Team Proff i Byggmakker, sier Raymond Gabrielsen, ansvarlig for Byggmakker i Norge.

Hilde Kristoffersen blir ny administrerende direktør i Kesko Norge Byggmakker

Hilde Kristoffersen blir ny administrerende direktør i Kesko Norge

28.09.2020

Hilde Kristoffersen er ansatt som ny administrerende direktør for Kesko Norge, en av Norges ledende aktører innen byggevarehandel, med sine 63 Byggmakker-butikker og 25 butikker knyttet til Carlsen Fritzøe. I tillegg eier og driver selskapet elektrogrossisten Onninen med sine 18 butikker.

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel Byggmakker

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel

08.07.2020

Byggmakker Handel AS har avtalt å kjøpe Carlsen Fritzøe Handel AS, som i 2019 omsatte for nær 2,2 milliarder kroner. Oppkjøpet styrker Byggmakker-konsernets markedsposisjon vesentlig: Med oppkjøpet får Byggmakker 25 byggevarehus, 6 kjøkkensenter og ett distribusjonssenter i et av landets mest attraktive vekstområder.

Frykter massive permitteringer i byggenæringen Byggmakker

Frykter massive permitteringer i byggenæringen

29.05.2020

I et brev til de parlamentariske lederne på Stortinget ber konsernsjef Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge at de nå iverksetter mer aktive tiltak som respons på Covid-19. – Jeg frykter at vi kan komme i en situasjon med over 100 000 permitterte innen byggenæringen i løpet av det neste halvåret.