StartsidenOm ByggmakkerNyheter

Olav Thon Gruppen inngår avtale med Byggmakker

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Olav Thon Gruppen har de neste fire årene behov for nærmere 1250 kjøkken og hvitevarer til sine leilighets- og hotellprosjekter. Norema-avdelingen i Byggmakker Brobekk i Oslo er nå valgt som leverandør og er allerede i gang med første leveranse av kjøkken. – At vi kom raskt i gang med å levere i henhold til avtalen er et synlig bevis på at vi er på vei tilbake til en mer normal situasjon i markedet, sier administrerende direktør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Sør.

Byggmakker Brobekk skal i henhold til rammeavtalen med Olav Thon Gruppen levere 365 Norema-kjøkken og hvitevarer i henhold til igangsatte prosjekter. I tillegg kommer leveranser til potensielle prosjekter. Olav Thon Gruppen har også opsjon på ytterligere to år utover 2023.

  • Vi er fornøyde med avtalen om levering av Norema-kjøkken som er inngått med Byggmakker Brobekk. De ble valgt som leverandør fordi de oppfylte våre krav om kvalitet, leveringstid, pris og bærekraft. Vi opplever Byggmakker Brobekk som en løsningsorientert og profesjonell aktør. Olav Thon Gruppen har flere store boligprosjekter på gang, blant annet i Lørenskog, i Vestby og på Strømmen. Vi ønsker å tilby våre kjøpere funksjonelle og moderne kjøkken med mulighet for tilpassede løsninger, sier Tonje Marie Haugbro, direktør for boligsalg i Olav Thon Gruppen.

KJØKKENSPESIALISTENE PÅ BYGGMAKKER BROBEKK: Fra venstre ser vi Christian Bremer, Sigdis Haukåssveen, Anne-Lise Carlsen, Vigdis Rolstad og Cathrine Moe.

Styrker posisjonen i kjøkkenmarkedet

For Byggmakker er avtalen med Olav Thon Gruppen av stor betydning.

- Inngåelsen av denne avtalen er en bekreftelse på at langsiktig arbeid gir effekt. Vi har nemlig i lengre tid jobbet med å styrke vår posisjon i kjøkkenmarkedet. I dette arbeidet har vi med oss Norema som en viktig partner. Den nye avtalen gir oss ekstra drahjelp og er en skikkelig motivasjonsfaktor. Vi er allerede i gang og de første leveransene vil finne sted etter sommeren. Totalt i år skal vi levere hele 261 kjøkken, spredd over det sentrale østlandsområdet. Senere kan det også bli levering til mulige prosjekter i både Tromsø og Bergen, sier Gabrielsen.

For mer informasjon, kontakt:

Tonje Marie Haugbro, direktør eiendom, Olav Thon Gruppen, tlf. 982 87 358 eller e-post: [email protected]

Raymond Gabrielsen, administrerende direktør i Byggmakker Sør, tlf. 958 66 199 eller e-post: [email protected]

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel Byggmakker

Byggmakker kjøper Carlsen Fritzøe Handel

08.07.2020

Byggmakker Handel AS har avtalt å kjøpe Carlsen Fritzøe Handel AS, som i 2019 omsatte for nær 2,2 milliarder kroner. Oppkjøpet styrker Byggmakker-konsernets markedsposisjon vesentlig: Med oppkjøpet får Byggmakker 25 byggevarehus, 6 kjøkkensenter og ett distribusjonssenter i et av landets mest attraktive vekstområder.

Frykter massive permitteringer i byggenæringen Byggmakker

Frykter massive permitteringer i byggenæringen

29.05.2020

I et brev til de parlamentariske lederne på Stortinget ber konsernsjef Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge at de nå iverksetter mer aktive tiltak som respons på Covid-19. – Jeg frykter at vi kan komme i en situasjon med over 100 000 permitterte innen byggenæringen i løpet av det neste halvåret.

Byggmakker kåret årets leverandører Byggmakker

Byggmakker kåret årets leverandører

10.02.2020

I forbindelse med Byggmakker forum 2020 ble prisen for årets leverandører i 2019 utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk seieren til ESSVE og Blåkläder. – Dette er en viktig pris for oss i Byggmakker. I et sterkt konkurransepreget marked er vi nemlig helt avhengige av å ha samarbeidspartnere som tenker helhetlig og som bidrar til å gjøre hverdagen til proffkundene våre mer effektiv og lønnsom, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Byggmakker Dokka  - Vant nasjonal kåring Byggmakker

Byggmakker Dokka - Vant nasjonal kåring

10.02.2020

I sterk konkurranse med 65 butikker fra hele landet gikk torsdag kveld Byggmakker Dokka til topps når de ble kåret til årets Byggmakker butikk. - Dette gjør meg ordentlig rørt, for det har vært et tøft år, men alle medarbeiderne har stått på både sent og tidlig for at kunden skulle få det de trengte. Nå fikk de lønn for strevet, sier en beveget Geir Nikolaisen, varehussjef hos Byggmakker Dokka.