StartsidenProff

Juridisk rådgivning

Som Byggmakker Proff kunde får du 15 minutter gratis telefonsupport og rabatterte timepriser fra Advokatfirmaet Berngaard AS.

Tvister og uenigheter er noe mange håndverkerbedrifter opplever fra tid til annen. Er din bedrift medlem av Team Proff fordelsprogram, får dere nå tilgang til juridisk rådgivning og advokatbistand fra det anerkjente advokatfirmaet Berngaard AS.

Juridiske spørsmål kan ofte være vanskelig å svare på for ledelsen i en håndverkerbedrift, enten det dreier seg om tvister med kunder, konflikt med egne ansatte, inngåelse av næringskontrakter, eller offentlige anskaffelser. En rask telefon til en advokat vil derimot i mange tilfeller kunne gi et svar på akkurat det du lurer på.

 

Gratis telefonsupport

Ring +47 22 94 18 00. Oppgi navnet på din bedrift og bekreft at du er en Byggmakker Proff kunde. Du settes over til en advokat, og får 15 minutter gratis veiledning. Har du behov for mer juridisk bistand utover dette, får du rabattert timepris på videre konsultasjon. Advokatfirmaet Berngaard AS kan i tillegg arrangere spesielt tilpassede kurs som hever juridisk kompetanse og forståelse innenfor temaer som er relevante for byggmestre og håndverkere.

  • Advokatens tips ved tvister Byggmakker

    Advokatens tips ved tvister

    Link

Fordeler som Byggmakker Proff

Vi er klare for å hjelpe deg med det du trenger.