StartsidenProff

BM Portalen

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

BM Portalen er markedets mest komplette bestillings- og planleggingsverktøy for håndverkere. Gjennom portalen effektiviserer du bestillinger, faktureringer, dokumentasjon og mye mer – slik at du får mer tid på byggeplassen.

BM PORTALEN

Logg deg inn i BM Portalen her

Link

 

Reduser tiden på varehuset

Portalen gir tilgang til flere tusen produkter og lagerstatusen på disse. Dermed kan du fra kjøkkenbenken hjemme – via en PC, et nettbrett eller en smarttelefon sjekke priser, bestille varer, administrere byggeplasser og få all nødvendig dokumentasjon på varene du trenger. Du kan også forhåndsbestille en ferdig pakket tilhenger på varehuset, som du bare kan plukke opp på vei til byggeplassen neste dag – eller du kan få varene levert på byggeplass til tider du har bestemt.

Legg inn faste påslag eller rabatter

Portalen gir god oversikt over hva du har bestilt, pris per enhet, antall enheter du bestiller og mye mer. Det er også mulig å legge til faste påslag eller rabatter hvis du ønsker å sende tilbud til dine kunder, eller ved viderefakturering av kunde.

Bli kunde av Byggmakker Team Proff

Se mer her

Link

 

Kopier tidligere bestillinger

En funksjon du vil ha stor glede av er kopieringsmulighetene av gamle handlelister. Dette er for eksempel aktuelt hvis du skal utføre samme type byggeprosjekt flere ganger, hvor materialvalgene og vare- volumet er noenlunde lik hver gang.

Registrer parallelt i ByggDok

Portalen er integrert med ByggDok som gjør at du slipper to pålogginger. Alle opplysninger du registrerer om prosjektet ditt i PROFF Kundeportal, dukker også opp i ByggDok. ByggDok er et kraftig verktøy for å ta ut slutt- dokumentasjon (eks. FDV) på et bygge- prosjekt. Portalen er videre lenket til Byggeportalen.no med oppdaterte lover og forskrifter, samt Byggkatalogen med dokumentasjon på mer enn 800 000 byggevarer.

Integrert med kalkuleringsverktøy

Flere av Byggmakkers leverandører tilbyr solide kalkuleringsverktøy som viser hvor mye du trenger av deres produkter. For eksempel til en grunnmur i åtte meters lengde og tre meters høyde. Disse eksterne kalkuleringsverktøyene er integrert med kundeportalen, slik at det vare- volumet som leverandørene foreslår enkelt kan legges til handlekurven og bestilles fra portalen.

 

 

 

Fordeler i Team Proff:

Som medlem av vårt fordelsprogram får du mer tid på byggeplassen – der du tjener pengene!

Ett kontaktpunkt på 1500 m² Byggmakker

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

16.06.2020

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

God logistikk gir bedre resultater! Byggmakker

God logistikk gir bedre resultater!

04.03.2020

De som lykkes best i byggebransjen ser hele tiden etter effektive løsninger for å kunne jobbe mest mulig med selve prosjektene. Bruker du fortsatt tid på å hente materialene selv?

Rekordmange håndverkere til BM forum 2020 Byggmakker

Rekordmange håndverkere til BM forum 2020

29.01.2020

Aldri før har så mange proffkunder valgt å ta turen til kjedens viktigste arrangement, BM forum.