StartsidenProff

BM Portalen


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

BM Portalen er markedets mest komplette bestillings- og planleggingsverktøy for håndverkere. Gjennom portalen effektiviserer du bestillinger, faktureringer, dokumentasjon og mye mer – slik at du får mer tid på byggeplassen.

BM PORTALEN

Logg deg inn i BM Portalen her

Link

 

Reduser tiden på varehuset

Portalen gir tilgang til flere tusen produkter og lagerstatusen på disse. Dermed kan du fra kjøkkenbenken hjemme – via en PC, et nettbrett eller en smarttelefon sjekke priser, bestille varer, administrere byggeplasser og få all nødvendig dokumentasjon på varene du trenger. Du kan også forhåndsbestille en ferdig pakket tilhenger på varehuset, som du bare kan plukke opp på vei til byggeplassen neste dag – eller du kan få varene levert på byggeplass til tider du har bestemt.

Legg inn faste påslag eller rabatter

Portalen gir god oversikt over hva du har bestilt, pris per enhet, antall enheter du bestiller og mye mer. Det er også mulig å legge til faste påslag eller rabatter hvis du ønsker å sende tilbud til dine kunder, eller ved viderefakturering av kunde.

Bli kunde av Byggmakker Team Proff

Se mer her

Link

 

Kopier tidligere bestillinger

En funksjon du vil ha stor glede av er kopieringsmulighetene av gamle handlelister. Dette er for eksempel aktuelt hvis du skal utføre samme type byggeprosjekt flere ganger, hvor materialvalgene og vare- volumet er noenlunde lik hver gang.

Registrer parallelt i ByggDok

Portalen er integrert med ByggDok som gjør at du slipper to pålogginger. Alle opplysninger du registrerer om prosjektet ditt i PROFF Kundeportal, dukker også opp i ByggDok. ByggDok er et kraftig verktøy for å ta ut slutt- dokumentasjon (eks. FDV) på et bygge- prosjekt. Portalen er videre lenket til Byggeportalen.no med oppdaterte lover og forskrifter, samt Byggkatalogen med dokumentasjon på mer enn 800 000 byggevarer.

Integrert med kalkuleringsverktøy

Flere av Byggmakkers leverandører tilbyr solide kalkuleringsverktøy som viser hvor mye du trenger av deres produkter. For eksempel til en grunnmur i åtte meters lengde og tre meters høyde. Disse eksterne kalkuleringsverktøyene er integrert med kundeportalen, slik at det vare- volumet som leverandørene foreslår enkelt kan legges til handlekurven og bestilles fra portalen.

 

 

 

Fordeler i Team Proff:

Som medlem av vårt fordelsprogram får du mer tid på byggeplassen – der du tjener pengene!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

- Mye mer en bestilling av varer Byggmakker

- Mye mer en bestilling av varer

21.02.2018

Morten Larsen hos Tømrermester Arnstein Sørgård var først noe skeptisk til at BM Portalen ville fungere så mye bedre enn bestilling via e-post og telefon. Nå vet han at portalen inneholder langt flere funksjoner en varebestilling.

Perfekt for proffer med mindre administrative ressurser Byggmakker

Perfekt for proffer med mindre administrative ressurser

15.02.2018

Muligheten til å sjekke priser døgnet rundt og skreddersydde lister for ulike byggeprosjekter gjør hverdagen enklere for Byggmester Kjølstad.

BM portalen -suveren på dokumentasjon Byggmakker

BM portalen -suveren på dokumentasjon

15.02.2018

Integrasjonen med andre digitale verktøy, og spesielt Byggdok, er en av fordelene ved BM Portalen som de ansatte i TotalRenovering setter størst pris på.