StartsidenProff

Containere

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Byggmakker er opptatt av at du skal ha det så bra som mulig på byggeplassen. Derfor tilbyr vi komfortløsninger som holder deg tørr og varm, og som gir deg bedre oversikt over og tilgang på verktøy og materialer.

Fordeler:

  • Alle nødvendige varer er tilgjengelige på byggplassen hele tiden.
  • Du slipper å bruke unædig tid til kjøp og henting av varer du trenger underveis.
  • Du får høyere effektivitet og bedre lønnsomhet.
  • Containeren har FG-godkjent lås som gir bedre sikkerhet.
  • Containeren kan leveres med innvendig lys og varmevifte, samt stålhyller og hylleplater som gir økt komfort og oversikt.
  • Containeren kan leveres i HMS-utgave som tilfredsstiller arbeidsmiljølovens krav om tilgjengelighet til førstehjelpsutstyr.
  • Containeren gir deg et tørt punkt på byggeplassen, f.eks til sag.

Utstyrscontainer

Byggeplasser med god orden og oversikt øker effektiviteten

Selv om dette er en selvfølge, er det ikke nødvendigvis lett å gjennomføre alt like disiplinert som vi ønsker. Uventede situasjoner, vær- og føreforhold kan gjøre at du må ty til midlertidige løsninger, men provisoriske ordninger er sjelden praktiske. En container er en oversiktlig måte å oppbevare verktøy og utstyr på. En utstyrscontainer løser utfordringene dine, og er et tilbud du som fast kunde kan nyte godt av.

Slik virker containerservice i praksis

Byggmakker har på kort tid blitt markedsleder på containerservice. En container blir det naturlige samlingspunktet på en byggeplass, der du møter ulike samarbeidspartnere. Din lokale Byggmakker sørger for container i riktig størrelse, og plasserer den på byggeplassen. Du kjøper innholdet, som typisk vil være nødvendige forbruksvarer og utstyr til hver enkelt byggefase. Vi kan tilby deg en løsning for etterfylling, eller du kan selv komme til oss med bestillingene. Når et prosjekt er avsluttet, kan du returnere uåpnede pakker.

Hvilken størrelse vil du ha?

Containerne våre leveres i tre størrelser og med fire ulike utstyrsnivåer. Alle containerne har 8 fotsbredde. Velg mellom 8, 10 eller 20 fots lengde. 8 fotslengde er bestselgeren vår, men vær oppmerksom på at noe utstyr, som rettholt, ikke får plass i den minste containeren. Containerne løftes med kran og kan fraktes på vanlig lastebil.

Vi skreddersyr din utstyrscontainer

Våre containerløsninger kan tilpasses ethvert behov, og du kan enkelt få priset en skreddersydd utstyrscontainer hos din lokale Byggmakker. Ønsker du å benytte deg av våre standardløsninger, kan du velge mellom følgende utstyrsnivåer:

 

UTSTYRSVERSJON 1

Den enkleste utgaven kommer uten innredning av noe slag.

 

 

UTSTYRSVERSJON 2


Denne utgaven leveres med 16 A elektrisk inntaksboks med to innvendige stikk, lysbryter, lysstoffarmatur i taket og 200 W varmevifte på veggen.

 

 

UTSTYRSVERSJON 3

Denne utgaven, som er vår mest solgte variant, leveres med det samme elektriske opplegget som alternativ 2, men i tillegg kommer stålhyller i 40 x 100 cm, samt hylleplater og slingrekanter.

 

 

UTSTYRSVERSJON 4

Den mest velutstyrte containeren leveres med komplett hms-løsning med fullt utstyrt medisinskap, førstehjelpskoffert, båreskap med ulltepper og nakkekrage, brannslukker, brannteppe og øyeskyll. Containeren
leveres med samme innredning som alternativ 3, men har også verktøytavle 896 x 480 mm, låsbart verktøyskap 950 x 450 mm, 90 cm skinne med 5 klips og Maglite med ladestasjon. Hmspakken kan også kjøpes separat.

 

Fordeler i Team Proff:

Som medlem av vårt fordelsprogram får du mer tid på byggeplassen – der du tjener pengene!