StartsidenProff__FordelsprogramAvtaler

Byggmakker forsikring

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Med skreddersydd forsikring fra Gjensidige kan du være trygg på at du har alle forsikringene du trenger.

Her får du et enkelt og trygt alternativ til en konkurransedyktig pris!

Byggmakker forsikring, levert av Gjensidige, handler om å være trygg på at forsikringen dekker alt det nødvendige – og at du ikke er nødt til å betale mer enn du må. Forsikringen har vilkår som er tilpasset hvordan bransjen ser ut i dag, og de behovene som vanlige byggmestere og håndverkerbedrifter har i det daglige.

ENKELT, TRYGT OG TIL RIKTIG PRIS

Sammen med vår samarbeidspartner Gjensidige strekker vi oss langt for å kunne gi deg den beste oppfølgingen, noe som er helt i tråd med hva du kan forvente som fordelskunde hos oss. Vi gjør det enkelt, trygt og til en konkurransedyktig pris:

  • Bransjens beste tilgjengelighet
  • Digitale løsninger som er enkle i bruk, i tillegg til lokal oppfølging for større kunder (veiledning og service via utesalg, telefonsalg/support og digitale flater)
  • Ekstra gode medlemsrabatter (stordriftsfordeler gjennom Byggmakker)
  • Bransjetilpasset forsikring for håndverkere
  • Økonomisk trygghet ved uhell
  • Vi hjelper deg med å flytte over eventuelle forsikringer fra et annet selskap over til oss
  • Trygghetskonsept – sikrer trygghet og fokus på skadeforebygging

Bedriften din får produkter og rådgivning som er spesielt tilpasset håndverkerbedrifter. Vi kjenner til virkeligheten på byggeplassen og vet hvilke forsikringer det er nødvendig å ha. Det gir deg trygghet til å kun betale for det som er påkrevd, eller akkurat det din bedrift har behov for – hverken mer eller mindre.

Gjensidige tilbyr skreddersydde forsikringer som gir deg økonomisk trygghet dersom uhellet er ute til en konkurransedyktig pris. I tillegg får du gode tilbud på andre typer forsikringer som dekker bedriften på andre måter – eller forsikringer som dekker deg og dine ansatte fullt ut.