Stillas og maskinutleie


 

Klar for den kalde fine tida?  Peis eller vedovn


 

Ramirent leier ut tak-over-tak, stilas og anleggsmaskiner til ekstra lave priser.

Stillas og maskinutleie Byggmakker

Som Team Proff-medlem kan du leie anleggsmaskiner, tak-over-tak og stillashengere ekstra billig!

Byggmakker har inngått en ny avtale med Ramirent om fremleie av utstyr og tjenester som vil være svært gunstig for proffkundene. 

For proffen betyr denne avtalen ekstra lave priser på blant annet maskinutleie og stillaser. Ikke minst vet vi at Ramirent og Byggmakker holder til i nærheten av hverandre i store deler av landet, noe som for mange proffkunder vil gjøre det praktisk og effektivt å forholde seg til i hverdagen.

 

TØRR OG SIKKER ARBEIDSPLASS

Ramirent leier ut nødvendig materiell og prosjekterer alle typer løsninger for tungstillas, lettstillas, rullestillas, hengestillas, tak-over-tak, spesialstillas, taksikring og inndekking. De er også kjent for å landets beste utvalg av anleggsmaskiner til gode priser.

Gjennom Ramirent-skolen, får du i tillegg tilbud om kurs som gjelder korrekt bygging av stillas, varmearbeider og mye mer. Vår felles kompetanse skal også gi deg økt trygghet, og sørge for at du får den hjelpen du har behov for.

 

HVORDAN FUNGERER DET?

  • Du får rabatt hos Ramirent sine kundesentre. Første gang vil rabatten legges inn manuelt, men til neste gang vil kunden linkes til avtalen og det vil da gå automatisk.
  • Kunden kan og ringe på 09890 eller sende mail til [email protected] og informere om at han/hun er medlem av Byggmakker avtalen.

 

 

Kontakt din proffselger hos Byggmakker i dag – og spør om Ramirent-avtalen!

 

 

 

 

Fordeler i Team Proff:

Som medlem av vårt fordelsprogram får du mer tid på byggeplassen – der du tjener pengene!