K-Rauta-hero-banner
Artikler

Norema Kjøkken Home Edel

Edel er en modellserie som stråler av nostalgi, romantikk og bestemors kjøkken. Skuffer og skapdører har speiler med fylling og profilering. Store tilvalgsmuligheter, som f. eks. dekorative gesimslister, antikke hånd-tak og smårutete vitrinedører med sprosser. Kan det bli mer herskapelig enn dette?

- Herregårdsstil

- Fåes i malt eller eik

- Store tilvalgsmuligheter

Norema-Home-Edel-lingronn-540x400

Norema-Home-Edel-lysgra-540x400

Farger

Klassisk hvit, S 0500-N

Beige, S 2005-Y20R

Lingrønn, S 2005-G10Y

Grønn, S 5005-G50Y

Mellomgrå, S 5500-N

Lys grå, S 2500-N

Mørk grå, S 7500-N

Mørk blå, S-8005-R80B

Varefakta

En tidløs og elegant front i herregårdsstil, med markert rettkantet profil og fylling i dører og skuffer (skuffer i 124 mm høyde har ingen fylling). Edel klassisk hvit, lingrønn, lys grå og mellomgrå er produsert i MDF (Medium Density Fibreboard) og malt.

Svanemerket: JA

Home Collection

Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Du skal velge stil. Bestemme innredning. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Tampen brenner. Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema. Kjøkkenet du har drømt om lenge!

Våre kjøkkenmodeller i Home Collection kommer alltid som ferdig sammensatte skap fra butikk. Vi garanterer at produktene ikke har material- og produksjonsfeil og at alle bevegelige deler (hengsler, skuffer og innredningsløsninger) fungerer i hele kjøkkenets beregnede levetid, 25 år.

Bestill tegnetime her