K-Rauta-hero-banner
Artikler

Norema Kjøkken Home Edel Eik

Edel er en modellserie som stråler av nostalgi, romantikk og bestemors kjøkken. Skuffer og skapdører har speiler med fylling og profilering. Store tilvalgsmuligheter, som f. eks. dekorative gesimslister, antikke håndtak og smårutete vitrinedører med sprosser. Kan det bli mer herskapelig enn dette? Edel eik fåes i fargene eik naturell og mørk grå eik.

- Herregårdsstil

- Store tilvalgsmuligheter

- Produsert i heltre

Norema-Home-Edel-Eik-Mork-Gra-540x400

Farger

Eik mørk grå

Eik naturell

Varefakta

En tidløs og elegant front i herregårdsstil, med markert rettkantet profil og fylling i dører og skuffer (skuffer i 124 mm høyde har ingen fylling). Edel eik naturell og mørk grå eik er produsert i heltre.

Svanemerket: JA - Edel Eik

Home Collection

Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Du skal velge stil. Bestemme innredning. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Tampen brenner. Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema. Kjøkkenet du har drømt om lenge!

Våre kjøkkenmodeller i Home Collection kommer alltid som ferdig sammensatte skap fra butikk. Vi garanterer at produktene ikke har material- og produksjonsfeil og at alle bevegelige deler (hengsler, skuffer og innredningsløsninger) fungerer i hele kjøkkenets beregnede levetid, 25 år.

Bestill tegnetime her