K-Rauta-hero-banner
Artikler

Norema Kjøkken Home Toniton x Norema

Toniton-kjøkkenet Toniton x Norema Areal leveres komplett med skreddersydde benkeplater, kjøkkenhetter, komfyrer, blandebatteri og håndtaksløsninger. Alt tilbehør er designet og fargesatt for å passe til kjøkkenets farge. Du kan velge innredning og tilbehør fra samme - eller fra ulike fargepaletter og kjenne deg trygg på at alt matcher. Fargene på Toniton-kjøkkenet er utviklet av en av verdens fremste kolorister, Tekla Severin. Hun har lagt stor vekt på å finne tidløse farger som kler ulike miljøer og personligheter. Fra deg som søker en klassisk og nøye utvalgt tone i grått eller blått, til deg som foretrekker trendy nyanser som gul eller peach. Hele seks lekre farger å velge blant!

- Match hele ditt kjøkken akkurat som du vil

- Velg like eller matchende farger

- Unike kjøkkenfarger

- Matchende veggmaling, møbler og tilbehør

Norema-Home-Toniton Creme Kitchen Furnishings-540x400

Norema-Home-toniton-green-stove-fan 540x400

Norema-Home-Toniton-Blue-kitchen 540x400

Norema-Home-Toniton-Peach-circular 540x400

Farger

Toniton Creme

Toniton Peach

Toniton Blå

Toniton Grønn

Toniton Gul

Toniton Grå

Skreddersydd tilbehør

Et Toniton-kjøkken leveres med skreddersydde benkeplater, kjøkkenhetter, komfyrer, blandebatteri og håndtaksløsninger. Alt tilbehør er designet og fargesatt for å passe til kjøkkenets farge. Du kan velge innredning og tilbehør fra samme – eller fra ulike fargepaletter og kjenne deg trygg på at alt matcher.

Matchende veggfarger og møbler

Det som først og fremst skiller et Toniton-kjøkken fra andre er at det er enkelt å kombinere kjøkkenfargen med matchende veggfarge, bilderammer, spisebord, stoler, hyller, lamper og annen innredning. Alle produktene er fargesatt med Tonitons farger og alt harmonerer med hverandre, selv om du kombinerer ulike paletter.

Home Collection

Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Du skal velge stil. Bestemme innredning. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Tampen brenner. Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema. Kjøkkenet du har drømt om lenge!

Våre kjøkkenmodeller i Home Collection kommer alltid som ferdig sammensatte skap fra butikk. Vi garanterer at produktene ikke har material- og produksjonsfeil og at alle bevegelige deler (hengsler, skuffer og innredningsløsninger) fungerer i hele kjøkkenets beregnede levetid, 25 år.

Bestill tegnetime her