Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

paddlebrett racing 12,6

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 4 990,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Dette er en lang SUP og med sin racing form er den en rask og lett styrbar Stand up Paddle. Kickback støtten sitter langt bak på Racing 12,6 og hjelper deg å svinge. Ved å flytte vekten bak på brettet samtidig som man vrir kroppen, kan man snu 180 grader med bare ett par padletak. Den avtagbare styrefinnen som medfølger er lett å montere og gir brettet meget gode styreegenskaper. SUP en har lav vekt og er pakket i ryggsekk, så den er lett å ta med seg til nye vann og sjøer. Midt på SUP ens fremside er det plassert håndtak slik at du lett får den av og på vannet. Racing 12,6 er produsert i Fiber Tech konstruksjon av høy kvalitet. Sidene er forsterket med doble lag med tekstil vev for maksimal styrke og holdbarhet. Husk å ha riktig trykk for best opplevelse.

    Artikkelnr. 57197242