Startsiden

Tiltak iverksatt for å begrense smitte av COVID-19

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Vi er alle ansvarlige for å bidra til å begrense smitte av COVID-19. Vi har derfor iverksatt en rekke tiltak som gjør det trygt å handle hos oss. Vi følger alle de råd vi får fra nasjonale og lokale helsemyndigheter, blant annet knyttet til:

  1. God hånd-, hoste- og nysehygiene iht retningslinjer fra FHI.
  2. Ekstraordinær renhold av alle kontaktflater.
  3. Begrenset nærkontakt, og å unngå håndhilsning og klemmer.
  4. Medarbeidere må holde seg hjemme og kontakt lege hvis de mistenker at de har symptomer på Korona.
  5. Medarbeidere må holde seg hjemme i henhold til enhver tid siste oppdaterte retningslinjer fra Folkehelseinstituttet eller lokale myndigheter.

I alle våre butikker har vi bra med varer på lager, vi holder åpent og er her for de som trenger hjelp med små og store byggeprosjekt.

Lykke til!

Få varene levert hjem

Hei kjære kunde, Byggmakker tilbyr nå hjemlevering til alle som ønsker det, uansett om ordren er liten eller stor. Ta kontakt med din lokale Byggmakker for nærmere avtale. Byggmakker har det du trenger til ditt prosjekt. Du kan selvfølgelig også fremdeles handle direkte i våre butikker eller bestille varene på nett og hente i butikk hvis du ønsker det. Velkommen til en trygg og enkel handel – babompibom😊