StartsidenTjenester

Inspirasjon

Byggmakker hjelper deg å få ting gjort. Her finner du guider, kunnskapsartikler, eksperthjelp og et helt eget inspirasjonsunivers!

Guider

Guidene er artikler med enkle instrukser og lister over hva du trenger for å gjennomføre prosjektet ditt.
Kunnskap er artikler med fokus på at du skal lære noe. Eksempel kan være hvilke forskjellige type festemidler finnes det.

Se våre guider her.

Inspirasjon

Under inspirasjon finner du mange gode og inspirerende artikler. Vi skriver om nye trender og andre ting som er relevant i forhold til sesongen vi er inne i.

Se våre inspirasjonsartikler her.

Kunnskap

Våre kunnskapsartikler har fokus på at du skal lære noe. Eksempel kan være hvilke forskjellige type festemidler finnes det.

Se våre kunnskapsartikler her.

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett  Byggmakker

«Nye» og unike hagemøbler på budsjett

04.07.2019

Du trenger vel ikke kjøpe nytt for å få det nytt og fint?

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Gardiner med skreddersøm Byggmakker

Gardiner med skreddersøm

20.01.2015

Med dagens utvalg av gardiner finnes det nesten uendelige muligheter til å understreke din stil i hjemmet. Hver gardin er unik, med ulike farger, utførelser, mønstre, individuelt tilpassede mål, og funksjoner - alt etter dine ønskemål.

Sjarmerende smart i skjærgården Byggmakker

Sjarmerende smart i skjærgården

28.05.2014

I et lite naust utenfor Bergen har en kreativ familie skapt sitt eget fristed. Det lille naustet flommer over av sjarmerende skaperglede og smarte løsninger.

Småbruk i særklasse Byggmakker

Småbruk i særklasse

27.09.2013

Det unge paret slo til da et lite gårdsbruk utenfor Holmestrand kom til salgs i 2004. Etter utallige timer med oppussing gjennom åtte år, kunne paret endelig flytte inn i drømmehuset sitt.