StartsidenTjenester

Inspirasjon

Byggmakker hjelper deg å få ting gjort. Her finner du guider, kunnskapsartikler, eksperthjelp og et helt eget inspirasjonsunivers!

Guider

Guidene er artikler med enkle instrukser og lister over hva du trenger for å gjennomføre prosjektet ditt.
Kunnskap er artikler med fokus på at du skal lære noe. Eksempel kan være hvilke forskjellige type festemidler finnes det.

Se våre guider her.

Inspirasjon

Under inspirasjon finner du mange gode og inspirerende artikler. Vi skriver om nye trender og andre ting som er relevant i forhold til sesongen vi er inne i.

Se våre inspirasjonsartikler her.

Kunnskap

Våre kunnskapsartikler har fokus på at du skal lære noe. Eksempel kan være hvilke forskjellige type festemidler finnes det.

Se våre kunnskapsartikler her.

Velg riktig maling til dine rom Byggmakker

Velg riktig maling til dine rom

24.02.2021

Bruken og utformingen av et rom har mye å si for hvilken type maling du bør velge. Les videre og la deg inspirere av de flotte og slitesterke produktene til Jotun.

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger Byggmakker

Inspirasjon: Dette er vårens vakreste farger

11.02.2020

Jotuns vårpalett er inspirert av ny energi, varme og reiselyst. Hvilken av disse fargene er din favoritt?

Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Gardiner med skreddersøm Byggmakker

Gardiner med skreddersøm

20.01.2015

Med dagens utvalg av gardiner finnes det nesten uendelige muligheter til å understreke din stil i hjemmet. Hver gardin er unik, med ulike farger, utførelser, mønstre, individuelt tilpassede mål, og funksjoner - alt etter dine ønskemål.

Sjarmerende smart i skjærgården Byggmakker

Sjarmerende smart i skjærgården

28.05.2014

I et lite naust utenfor Bergen har en kreativ familie skapt sitt eget fristed. Det lille naustet flommer over av sjarmerende skaperglede og smarte løsninger.

Småbruk i særklasse Byggmakker

Småbruk i særklasse

27.09.2013

Det unge paret slo til da et lite gårdsbruk utenfor Holmestrand kom til salgs i 2004. Etter utallige timer med oppussing gjennom åtte år, kunne paret endelig flytte inn i drømmehuset sitt.