StartsidenTjenester

Legge nytt tak


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Vi kan legge taket for deg, eller vil du heller legge det selv? Vi gir deg mulighetene men det er opp til deg.

TAKET SKAL TÅLE MYE - MEN ETTER 30 ÅR ER DET SOM REGEL NOK

Taket er en viktig del av huset på mer enn èn måte. det skal beskytte huset mot både godt og dårlig vær, og utsettes for ekstreme påkjenninger i løpet av levetiden.

Et tak har omtrentlig levetid på 30 år. Selve takbelegget kan godt holde lenger, men undertaket vil trenge ettersyn og mulig utskiftning.

Ja, jeg ønsker gratis taksjekk for tilbud om nytt lagt tak

VI HJELPER DEG MED Å SKIFTE TAK
Byggmakker er størst på tak i Norge, med et stort utvalg til gode priser. Vi følger deg gjennom hele eller deler av prosessen slik at jobben blir enklest mulig for deg.

 

FINANSIERING
Byggmakker kan tilby deg finansiering gjennom BMCard.

Pass på at du lader elbilen din riktig! Byggmakker

Pass på at du lader elbilen din riktig!

06.05.2019

Du plugger vel ikke LEAF-en din rett i en vanlig stikkontakt når du lader hjemme?

Bekymringsfrie vinduer Byggmakker

Bekymringsfrie vinduer

04.04.2018

Trodde du at et vindu bare var et vindu? I dag kan man oppgradere et vindu til å øke innekomforten, sikkerheten, boligverdien, begrense lyd eller solstråler, spare strømutgifter – eller rett og slett ta vindusvasken selv.

Oppussingsvettreglene Byggmakker

Oppussingsvettreglene

21.03.2018

Påsken er rett rundt hjørnet og mange nordmenn benytter anledningen til å planlegge og gjennomføre oppussingsprosjekter i hus, hytte og hage. Inspirert av Fjellvettreglene har Byggmakker laget ni Oppussingsregler som gjør jobben enklere – og resultatet mye bedre.

Lag en interiørplan Byggmakker

Lag en interiørplan

15.03.2018

Spørsmålene står i kø når vi skal gi boligen en oppgradering. Hvor begynner vi? Hva skal vi gjøre først og sist? Hvordan skal vi se helheten? Og hva vil det koste? – Litt hjelp med planlegging i forkant gjør det enklere å se muligheter og få en fornuftig progresjon i prosessen, mener interiørkonsulent Liv Bente Øyehaug i Indigo Interiør og Idé AS.