Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

pilarblokk 24x24x20cm - asak

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • Frostbestandige
 • Egnet til bruk både over og under bakkenivå
 • Produktinfo
 • Pilarblokk er egnet til å mure pilarer/søyler som understøtte for terrasser, som hyttepilarer, eller som kjerne i portstolper med mer. Blokkene mures eller tørrstables, armeres og fylles så med betong.

  Blokkene tåler sur nedbør og andre yttre påkjenninger. De er frostbestandige og egnet til bruk både over og under bakkenivå. Blokkene mures eller tørrstables, armeres og fylles så med betong.

  Pussing er ikke nødvendig. Blokkene har tre sider med spor som kan brukes som utsparring for gjerdeplanker der hvor Pilarblokk brukes som gjerdestolper. Ved store søylehøyder og store laster, bør søylene dimensjoneres særskilt.

  Dersom blokkene skal armeres og fylles med betong, vertikalarmeres blokkene med en eller to kamstål Ø12mm. Hver blokk rommer 2,9 liter.


  Artikkelnr. 23655905
 • Dokumenter