Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

spittblokk gråmix ende 50x25x15cm - asak

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • Dekorativ bruddoverflate
 • Ingen etterbehandling (pussing)
 • Antall/m2 13,33.
 • Mål: 50x25x15 cm.
 • Produktinfo
 • Splittblokk er en forskalingsblokk, hvor den ene siden har en dekorativ bruddoverflate. Ingen etterbehandling er nødvendig. Splittblokk er en forskalingsblokk som erstatter tradisjonell forskaling ved støpearbeid. Den har i likhet med Forskalingsblokk gode brannegenskaper og er frostsikker. Her blir forskalingen stående igjen og gir en pen overflate, og man får en sterk mur ved riktig bruk av armering og per m2 mur.

  Dekorativ overflate - ingen etterbehandling
  Splittblokk er en forskalingsblokk hvor den ene siden har en dekorativ bruddoverflate. Ingen etterbehandling (pussing)er nødvendig. 
   

  Splittblokk er en forskalingsblokk som erstatter tradisjonell forskaling vedstøpearbeider. Den har i likhet med Forskalingsblokk gode brannegenskaper og er frostsikker. 
  Her blir forskalingen stående igjen og gir en pen overflate, og man får en sterk mur ved riktig bruk av armering og pr. m2 mur.

  Forbruk av betong er 90 l. pr. m2 mur.

  Splittblokk er velegnet som vertikale støttemurer, vegger, garasjer, fundamenter og ringmurer. Ved bruk av toppstein er Splittblokk også godt egnet til å bygge mindre hagemurer.

  Fremgangsmåte: 

  Blokkene stables samtidig som det blir lagt inn armeringsstål. Til nødvendige tilpassninger brukes 9" vinkelkutter med diamantblad. Blokken blir ikke låst før det er fylt betong i den. Det anbefales å bruke ferdigbetong  på større murer. 

  Splittblokken er velegnet som vertikal støttemur, vegger, garasjer, fundamenter, ringmurer, osv i tillegg til at den er fin som hagemur (mindre mur til f.eks å lage blomsterbed etc.).

  Følg samme monteringsanvisning som til Forskalingsblokk. NB! Splittblokken har ikke pr. i dag Teknisk Godkjening slik som Forskalingsblokk. 


  Artikkelnr. 43940782
 • Spesifikasjoner
 • Hjørneblokk 50x25x15 cm
  Antall stk pr m2 13,3 stk
  Vekt pr stk 28,7 kg
 • Dokumenter