Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

søyleforskaling 250x1500mm sonoco

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Se våre supertilbud - gjelder t.o.m 27. juni

 

 

  • Produktinfo
  • VOKSEDE SØYLEFORSKALINGSRØR FINNES I ULIKE DIAMETERE FRA 140 MM TIL 600 MM, OG I STANDARDLENGDER PÅ 1500 MM. DE KAN LEVERES I ALLE LENGDER INNTIL CA. 6 M. STØRRE DIAMETERE OG LENGRE LENGDER KAN SKAFFES. RØRENE KAN SKJØTES MED MUFFER SOM MÅ SURRES GODT FAST UTENPÅ DE 2 SKJØTEDE RØRENE. RØRENE MÅ IKKE UTSETTES FOR FUKTIGHET FØR STØPEPROSESSEN. DE SKAL FJERNES 24 TIMER ETTER STØPING, FJERNES ENKLEST VED Å FINNE VIKLEKANTEN OG SKJÆRE SKRÅTT NEDOVER LANGS DENNE. SØYLEFORSKALING KAN OGSÅ LEVERES MED ET INNLAGT FOR SOM GJØR AT DEN STØPTE SØYLEN BLIR GLATT UTVENDIG, KLAR TIL MALING. DET ER DA VIKTIG AT STØPEPROSESSEN BLIR KORREKT UTFØRT MED SPRØYTESLANGE FRA BUNNEN AV RØRET OG OPPOVER, OG MED GUMMI/PVC BELAGT SEMENTVIBRATOR FOR Å FJERNE ALLE LUFTLOMMER. RØR MED FORING LEVERES MED EN INNLAGT SNOR SOM GJØR FJERNING AV FORSKALINGEN ENKLERE. ETTER AT RØRET ER TATT AV, KAN DET TRES PÅ IGJEN FOR Å BESKYTTET DEN STØPTE SØYLEN UNDER DEN VIDERE BYGGEPROSESSEN.

    Artikkelnr. 23139140