Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vintermatte 2000x10mm bewi

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 2 790,- pr. rull

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • BEWi VINTERMATTE er en betong gulvmatte beregnet til å dekke f.eks. støpt betong, isolasjon mot knusing, fuktighet og termisk isolasjon, isolering av vannrørledning samt eventuelle varmetap. Vintermatten er aldersbestandig og tåler høyt temperaturforskjeller. Materialet teppet er laget av polyetylenfilm (PE) og har en helhet lukket cellestruktur som ikke bare gjør det varmeisolerende, men også vannavstøtende. Vintermattan tåler også bruk flere ganger. Vintermattan kommer på en 50 meter rull med en bredde på 2 meter. Den holder seg ikke til betongen, noe som gjør det enkelt å fjerne og gjenbruke ved neste bygg. Produktfordeler: Meget god varmeisolering Kort monteringstid 2 m x 10mm, Leveres på 50 meters rull Kan brukes flere ganger Tåler temperatur -80° C til +80° C Minsker rissdannelse i nystøpt betong Bruksområder: Dekker og beskytter nystøpt betong Vintermatten beskytter mot frost och teleskader Fukt- og varmeisolering for utendørs lagring av sand, grus eller mursten Frostbeskyttelse for rør, for eksempel vannledninger Midlertidig teleisolering av sjakt

    Artikkelnr. 53413386
  • Dokumenter