flexi a-plate 50x565x1200 moss - rockwool

  • Fukt- og vannavvisende steinull
  • Formfast og god utfyllingsevne
  • Produktinfo
  • Flexi A-plate® er en formfast isolasjonsplate fremstilt av fukt- og vannavvisende Rockwool steinull med spesielt god utfyllingsevne. Produktet har en unik tilpasningsevne på grunn av den fleksible langsiden som er merket med en grønn stripe. A-plate brukes til isolering av nye hus, etterisolering av gamle hus, isolering av vegger, himlinger, bjelkelag, skillevegger, kjøle- og fryserom. Flexi A-plate er velegnet for å inngå som en del av en lydisolerende konstruksjon.

    Flexi A-platens egenskaper reduserer risikoen for isoleringsfeil og kuldebroer som ellers kan oppstå ved bruk av tradisjonell isolasjonsplate. Produktet er ubrennbart i klasse A1 (Euroclass A1). Flexi A-plate tåler minst 1000 °C uten å smelte, og vil bidra til å forlenge gjennombrenningstiden i en konstruksjon betydelig. Rockwool er kapillærbrytende og opptar derfor kun vann når det presses eller trykkes inn i materialet. Deklarert varmekonduktivitet: λ D = 0,037 W/mK. Luftgjennomgangstall 85 x 10-6 m2/(s.Pa.).


    Artikkelnr. 44358118
  • Dokumenter
Platefeber fra Rockwool Byggmakker

Platefeber fra Rockwool

11.05.2020

Med sine unike innebygde egenskaper er Rockwool sine ulike isolasjonsplater egnet for alt du måtte trenge for dine isolasjonsjobber. Her er en noen av dem!

Slik får du en «pustende» bolig Byggmakker

Slik får du en «pustende» bolig

26.03.2020

Denne isolasjonen bidrar til et naturlig og behagelig inneklima, gir god lyddemping og er behagelig å jobbe med. Her er alt du trenger å vite om trefiberisolasjon.

Hold kulda ute Byggmakker

Hold kulda ute

11.10.2019

Om hjemmet ditt er dårlig isolert, merker du raskt når kulda kommer. Heldigvis finnes det enkle grep du kan gjøre helt selv.