Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flexi a-plate 50x565x1200 moss - rockwool

 • Fukt- og vannavvisende steinull
 • Formfast og god utfyllingsevne
 • Produktinfo
 • Flexi A-plate® er en formfast isolasjonsplate fremstilt av fukt- og vannavvisende Rockwool steinull med spesielt god utfyllingsevne. Produktet har en unik tilpasningsevne på grunn av den fleksible langsiden som er merket med en grønn stripe. A-plate brukes til isolering av nye hus, etterisolering av gamle hus, isolering av vegger, himlinger, bjelkelag, skillevegger, kjøle- og fryserom. Flexi A-plate er velegnet for å inngå som en del av en lydisolerende konstruksjon.

  Flexi A-platens egenskaper reduserer risikoen for isoleringsfeil og kuldebroer som ellers kan oppstå ved bruk av tradisjonell isolasjonsplate. Produktet er ubrennbart i klasse A1 (Euroclass A1). Flexi A-plate tåler minst 1000 °C uten å smelte, og vil bidra til å forlenge gjennombrenningstiden i en konstruksjon betydelig. Rockwool er kapillærbrytende og opptar derfor kun vann når det presses eller trykkes inn i materialet. Deklarert varmekonduktivitet: λ D = 0,037 W/mK. Luftgjennomgangstall 85 x 10-6 m2/(s.Pa.).


  Artikkelnr. 44358118
 • Tekniske data
 • Egenskaper med tilknyttede standarder
  Euro-brannklasse i henhold til EN 13501-1 A1
  Tykkelsestoleranse T2
  Fysiske egenskaper
  Materiale Steinull
  Varmeledningsevne 0,037 W/mK
  Fysiske mål
  Bredde 565 mm
  Lengde 1200 mm
  Tykkelse 50 mm
 • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Oppussing: Derfor isolerte de med steinull Byggmakker

Oppussing: Derfor isolerte de med steinull

22.10.2020

Brannsikkerhet og god lydisolering sto høyt på listen da det nye familiehjemmet til familien Falao skulle restitueres. Valget falt på naturlig steinull.

Gode grunner til å velge trefiber-isolasjon Byggmakker

Gode grunner til å velge trefiber-isolasjon

22.09.2020

I dag har mange boligeiere god peiling på valg av byggematerialer. Men vet vi nok om hva som beskytter boligen vår mot vær og vind?