Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

flexi a-plate 50x565x1200 moss - rockwool

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Fukt- og vannavvisende steinull
  • Formfast og god utfyllingsevne
  • Produktinfo
  • Flexi A-plate® er en formfast isolasjonsplate fremstilt av fukt- og vannavvisende Rockwool steinull med spesielt god utfyllingsevne. Produktet har en unik tilpasningsevne på grunn av den fleksible langsiden som er merket med en grønn stripe. A-plate brukes til isolering av nye hus, etterisolering av gamle hus, isolering av vegger, himlinger, bjelkelag, skillevegger, kjøle- og fryserom. Flexi A-plate er velegnet for å inngå som en del av en lydisolerende konstruksjon.

    Flexi A-platens egenskaper reduserer risikoen for isoleringsfeil og kuldebroer som ellers kan oppstå ved bruk av tradisjonell isolasjonsplate. Produktet er ubrennbart i klasse A1 (Euroclass A1). Flexi A-plate tåler minst 1000 °C uten å smelte, og vil bidra til å forlenge gjennombrenningstiden i en konstruksjon betydelig. Rockwool er kapillærbrytende og opptar derfor kun vann når det presses eller trykkes inn i materialet. Deklarert varmekonduktivitet: λ D = 0,037 W/mK. Luftgjennomgangstall 85 x 10-6 m2/(s.Pa.).


    Artikkelnr. 44358118
  • Dokumenter
Isolasjon – gode tips og råd før du setter i gang Byggmakker

Isolasjon – gode tips og råd før du setter i gang

20.08.2021

Å montere isolasjon er enkelt, rimelig og miljøvennlig. Med et varmere hus blir også strømregningen lavere, så dette er oppussing du kan tjene penger på over tid. Men hvilke typer isolasjon finnes, og når skal du bruke dem? Og hva kan du gjøre selv?

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Oppussing: Derfor isolerte de med steinull Byggmakker

Oppussing: Derfor isolerte de med steinull

22.10.2020

Brannsikkerhet og god lydisolering sto høyt på listen da det nye familiehjemmet til familien Falao skulle restitueres. Valget falt på naturlig steinull.