flexi a-plate 50x565x1200 moss - rockwool

  • Produktinfo
  • Flexi A-plate® er en formfast isolasjonsplate fremstilt av fukt- og vannavvisende Rockwool steinull med spesielt god utfyllingsevne. Produktet har en unik tilpasningsevne på grunn av den fleksible langsiden som er merket med en grønn stripe. A-plate brukes til isolering av nye hus, etterisolering av gamle hus, isolering av vegger, himlinger, bjelkelag, skillevegger, kjøle- og fryserom. Flexi A-plate er velegnet for å inngå som en del av en lydisolerende konstruksjon.

    Flexi A-platens egenskaper reduserer risikoen for isoleringsfeil og kuldebroer som ellers kan oppstå ved bruk av tradisjonell isolasjonsplate. Produktet er ubrennbart i klasse A1 (Euroclass A1). Flexi A-plate tåler minst 1000 °C uten å smelte, og vil bidra til å forlenge gjennombrenningstiden i en konstruksjon betydelig. Rockwool er kapillærbrytende og opptar derfor kun vann når det presses eller trykkes inn i materialet. Deklarert varmekonduktivitet: λ D = 0,037 W/mK. Luftgjennomgangstall 85 x 10-6 m2/(s.Pa.).


    Artikkelnr. 44358118
  • Dokumenter
Hold kulda ute Byggmakker

Hold kulda ute

11.10.2019

Om hjemmet ditt er dårlig isolert, merker du raskt når kulda kommer. Heldigvis finnes det enkle grep du kan gjøre helt selv.

Slik unngår du varmetap i boligen din Byggmakker

Slik unngår du varmetap i boligen din

30.08.2019

Etterisolering er ett av flere viktige grep du kan gjøre for å få en mer energieffektiv bolig. Selve isoleringsjobben kan du i mange tilfeller klare helt selv.

DNTs nye turisthytte på Norefjell er isolert for norske forhold Byggmakker

DNTs nye turisthytte på Norefjell er isolert for norske forhold

15.02.2018

Som den nest høyeste toppen på Norefjellplatået i Buskerud er Høgevarde et værutsatt sted. Bitende vintervind river i veggene på Turistforeningens nye turisthytte, mens det på innsiden er lunt og varmt for fjellfolk.