Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

glava proff 34 plate 200x570x1200mm - glava

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

 • Isolerer best
 • Lett å montere
 • Lett å frakte
 • Lett å jobbe med
 • Ubrennbart
 • Produktinfo
 • Proff 34 – Et LETT valg Hvis du vil gjøre jobben så effektiv og smidig som mulig, så er valget LETT! Glava Proff 34 er nemlig utviklet for å være lettest mulig å jobbe med. Lett å jobbe med: Glava Isolasjon har lette isolasjonsprodukter til alle typer bygg. Lett å håndtere: Lette og komprimerte produkter gir enkel håndtering på byggeplass og mye isolasjon i hver pakke. Lett å montere: Produktet er fast i formen og har god spenst. Det gjør at produktet holder seg bedre på plass i bjelkelag og stenderverk ved montering. Lett å frakte: Komprimering 5:1 gjør at vi kan kjøre én bil i stedet for fem. Det reduserer miljøbelastningen! Isolerer best: Glava Proff 34 er utviklet for å isolere best, med ni prosent bedre isolasjonseffekt enn annen standard byggisolasjon (A37). Dette er GLAVAs hovedprodukt for varme-, lyd- og brannisolering av gulv, vegger og tak i nye og eldre bygninger. Proff 34 har merkbart bedre isolasjons evne enn andre standardprodukter. 570 mm nominell bredde anvendes til både 36 mm og 48 mm trevirke. Godkjent for bruk som komfortisolasjon ombord på skip. Benyttes også til termisk isolering og støyisolering av kjøle- og fryserom, tanker etc. Egenskap ved brannpåvirkning klasse (Euroclass) A1, det vil si ubrennbart.

  Artikkelnr. 50673658
 • Tekniske data
 • Egenskaper med tilknyttede standarder
  Euro-brannklasse i henhold til EN 13501-1 A1
  Euro-klasse for flammende dråper/partikler i henhold til EN 13501-1 d0
  Euro-røykutviklingsklasse i henhold til EN 13501-1 s1
  Tykkelsestoleranse T1
  Fysiske egenskaper
  Materiale Glassull
  Varmeledningsevne 0,034 W/mK
  Fysiske mål
  Bredde 570 mm
  Lengde 1200 mm
  Tykkelse 200 mm
 • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Oppussing: Derfor isolerte de med steinull Byggmakker

Oppussing: Derfor isolerte de med steinull

22.10.2020

Brannsikkerhet og god lydisolering sto høyt på listen da det nye familiehjemmet til familien Falao skulle restitueres. Valget falt på naturlig steinull.

Gode grunner til å velge trefiber-isolasjon Byggmakker

Gode grunner til å velge trefiber-isolasjon

22.09.2020

I dag har mange boligeiere god peiling på valg av byggematerialer. Men vet vi nok om hva som beskytter boligen vår mot vær og vind?