Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

glava proff 34 plate 200x570x1200mm - glava

  • Isolerer best
  • Lett å montere
  • Lett å frakte
  • Lett å jobbe med
  • Ubrennbart
  • Produktinfo
  • Proff 34 – Et LETT valg Hvis du vil gjøre jobben så effektiv og smidig som mulig, så er valget LETT! Glava Proff 34 er nemlig utviklet for å være lettest mulig å jobbe med. Lett å jobbe med: Glava Isolasjon har lette isolasjonsprodukter til alle typer bygg. Lett å håndtere: Lette og komprimerte produkter gir enkel håndtering på byggeplass og mye isolasjon i hver pakke. Lett å montere: Produktet er fast i formen og har god spenst. Det gjør at produktet holder seg bedre på plass i bjelkelag og stenderverk ved montering. Lett å frakte: Komprimering 5:1 gjør at vi kan kjøre én bil i stedet for fem. Det reduserer miljøbelastningen! Isolerer best: Glava Proff 34 er utviklet for å isolere best, med ni prosent bedre isolasjonseffekt enn annen standard byggisolasjon (A37). Dette er GLAVAs hovedprodukt for varme-, lyd- og brannisolering av gulv, vegger og tak i nye og eldre bygninger. Proff 34 har merkbart bedre isolasjons evne enn andre standardprodukter. 570 mm nominell bredde anvendes til både 36 mm og 48 mm trevirke. Godkjent for bruk som komfortisolasjon ombord på skip. Benyttes også til termisk isolering og støyisolering av kjøle- og fryserom, tanker etc. Egenskap ved brannpåvirkning klasse (Euroclass) A1, det vil si ubrennbart.

    Artikkelnr. 50673658
  • Dokumenter
Isolasjon – gode tips og råd før du setter i gang Byggmakker

Isolasjon – gode tips og råd før du setter i gang

20.08.2021

Å montere isolasjon er enkelt, rimelig og miljøvennlig. Med et varmere hus blir også strømregningen lavere, så dette er oppussing du kan tjene penger på over tid. Men hvilke typer isolasjon finnes, og når skal du bruke dem? Og hva kan du gjøre selv?

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Oppussing: Derfor isolerte de med steinull Byggmakker

Oppussing: Derfor isolerte de med steinull

22.10.2020

Brannsikkerhet og god lydisolering sto høyt på listen da det nye familiehjemmet til familien Falao skulle restitueres. Valget falt på naturlig steinull.