isolasjon jackopor 80 100mm eps


 

Klar for den kalde fine tida?  Bjørkeved


 

  • Produktinfo
  • Jackopor® brukes til isolering av gulv på grunn, ringmur og tak, og er Jackons varemerke for ekspandert polystyren (EPS). Med denne isolasjonen blir konstruksjonen godt isolert og fuktsikker. Jackopor® påvirkes ikke av sopp og råte, og gir ikke grobunn for mikroorganismer. Den er kapillærbrytende og hindrer fuktvandring fra grunnen. Produktet benyttes der isolasjon legges "drenert", dvs. med drenerende pukk på en eller begge sider av isolasjonen, f.eks gulv på grunn. Jackopor® har i lang tid vært bygg- og anleggsbransjens førstevalg. Årsaken ligger i at produktet tilbyr en unik kombinasjon av økonomi, bruksegenskaper og miljøvennlighet.

    Artikkelnr. 48132594
  • Dokumenter
Hold kulda ute Byggmakker

Hold kulda ute

11.10.2019

Om hjemmet ditt er dårlig isolert, merker du raskt når kulda kommer. Heldigvis finnes det enkle grep du kan gjøre helt selv.

DNTs nye turisthytte på Norefjell er isolert for norske forhold Byggmakker

DNTs nye turisthytte på Norefjell er isolert for norske forhold

15.02.2018

Som den nest høyeste toppen på Norefjellplatået i Buskerud er Høgevarde et værutsatt sted. Bitende vintervind river i veggene på Turistforeningens nye turisthytte, mens det på innsiden er lunt og varmt for fjellfolk.

REDAir MULTI - Et nytt og uorganisk fasadeisoleringssystem Byggmakker

REDAir MULTI - Et nytt og uorganisk fasadeisoleringssystem

15.02.2018

REDAir MULTI er det nye medlemmet i REDAir-familien. MULTI er det uorganiske alternativet til det anerkjente isolasjonssystemet REDAir FLEX.