Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

skjøtelist fix nr 129 -1 meter

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 399,- pr. stykk

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Gulvlist i rustfritt stål som er selvheftene og monteringen er svært enkel. Gulvlister av lakkert, foliert eller eloksert aluminium er slitesterke og lette. De passer spesielt godt inn i et moderne interiørdesign. Lundbergs folierte lister har et av markedets mest slitesterke folier. Overgangslistene finnes i fargene sølv, gull, bronse og sortlakkert. De folierte aluminiumslistene leveres i mørk grå skifer, lys grå eik, grå eik, hvit eik og eik. Listene fåes også i rustfritt stål. Skjøtelistene finnes i breddene 25, 30 & 40mm, og i lengdene 1000mm og 2000mm. Skjøtelister brukes der forskjellige gulv møtes, eller der det finnes en overgang du vil skjule. Listen dekker over skjøter og fuger mellom gulvmaterialer som ligger på samme nivå. Med riktig list kan en stygg overgang bli riktig pen, og gi et helhetlig inntrykk. Listene finnes i ulike utførelser som dekker de fleste krav. De er produsert i aluminium og leveres enten med en slitesterk dekorfolie, eloksert- eller lakkert overflate. Den selvklebende listen Fix monteres enkelt ved at beskyttelsespapiret fjernes før den klebes mot et rent og tørt underlag. Ønsker du en list med skruer, velger du Standard som leveres med forborede hull og fargetilpassede Torxskruer T10. Husk at et gulv i tre og laminat beveger seg i takt med årstidene. Ikke skru gjennom tregulvet og ned i undergulvet, men pass på å plassere skruen fremfor tregulvet.

    Artikkelnr. 41326315
  • Dokumenter