gradrennetetning 1 m svart


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

  • Produktinfo
  • Gradrennetetning er en kileformet skumgummiremse, 60 x 30 mm, med en klisterremse på kilens underdel. For att klisterremsen skal feste må underlaget være tørt, rent og frostfritt. Gradrennetetningen festes på gradrennebeslagets øvre sider hvor taksteinen overlapper beslaget. Tetningen beskytter mot yrsnø, løv, barnåler m.m og gir også føyelig understøtte til taksteinen. Gradrennetetningen kan også monteres på tvers over taksteinens profil som tettingen f.eks under beslaget hvor takfallet møter en vegg, samt rundt piper og andre gjennomføringer.

    Artikkelnr. 23158454
  • Dokumenter
Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak? Byggmakker

Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak?

30.08.2019

Betongtakstein og tegltakstein har stort sett samme vekt/m2 og kan legges på takvinkler ned til 14 grader. Når du skal velge hva som passer best på ditt tak bør du ta hensyn til klima, topografi, hustype, nabolag og selvfølgelig din personlige smak.

Med torvtak går hytta i ett med naturen Byggmakker

Med torvtak går hytta i ett med naturen

05.08.2019

Rundt 90 prosent av alle nye hytter anlegges med torvtak.

Terrassetakene som forlenger sommeren Byggmakker

Terrassetakene som forlenger sommeren

04.06.2019

Lys er livsviktig for både mennesker og planter. Men det er ikke alltid det nordiske været tillater at vi kan sitte utendørs selv på sommeren. Et soltak gir en behagelig lysgjennomgang og skaper et hyggelig innemiljø, samtidig som taket skal smelte sammen med bygningens design og arkitektur.