Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

kassejern plastbel. t48 sort icopal

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 52,90 pr. stykk

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • ProblemLøsern er et fleksibelt plastrør med justerbar diameter og lengde. Bruksområdene er mange, som f.eks å lede vann ut fra takrenner. Andre aktuelle bruksområder er som overgang mellom eldre/ukurante rør, for lufting og ventilasjon, reparasjon av rør, eller for å lede rør forbi hindringer eller høydeforskjeller i grøft og terreng. Rørene er skjøtbare og leveres i lengder som er tilstrekkelig for å lage 90 grader bend. ProblemLøser'n er fleksibel og kan bøyes slik du selv ønsker. På den måten kan den enkelt legges rundt hindringer. Samtidig er diameteren justerbar, det betyr at røret vil fungere som en skjøtemuffe dersom du kobler det til eksisterende rør og strammer til. Det er ikke behov for slangeklemmer eller annet festemateriell.

    Artikkelnr. 10205573
Kampanjedager tak! Byggmakker

Kampanjedager tak!

22.09.2021

20% på takstein, takplater og takbelegg* Gjelder i perioden 22. sep - 10 okt.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.