Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

mønepr lufter 15-60 sk grå isola

  • Sikrer utlufting
  • Samme utførsel som takshingel
  • Enkel å montere
  • 200 cm2 ventilasjonsareal

Fra 1 399,- pr. stykk

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Benyttes som en ventilasjonsløsning i møne for isolerte og uisolerte takshingeltak og takbelegg. Anbefales som ventilasjonsløsning for alle isolerte skråtak. Minste takvinkel 15 grader. Kan benyttes fra 15-60 grader takvinkel. Møneprofil Lufter er laget i hard plast og belagt med skiferstrø i flere farger. Profilen er 1,05 m lang og monteres forløpende over møne som er åpnet med en langsgående spalte på 4 cm. Spalte åpning i møne avsluttes ca 0,5 m fra alle gjennomføringer i møne. Ved brannskillevegger må det avsluttes 1,2 m fra brannskilleveggen på hver side. Møneprofilene monteres med et omlegg 5 cm. Hver profil festes med 6 skruer som er vedlagt i esken. Profilen forsegles til shingelen med to striper Isola fugemasse.

    Artikkelnr. 25402579
  • Dokumenter
Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.

Nytt tak: Dette er ekspertenes råd Byggmakker

Nytt tak: Dette er ekspertenes råd

20.08.2020

Planlegger du å bytte tak? Les videre og finn ut hvordan du oppnår et topp resultat.