Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

musebørste ø100mmx4m fixxer

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Fra 537,- pr. stykk

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Musebørsten sikrer bygninger fra gnagere å ta seg inn bak husets ytterkledning (stående og liggende), hjørne-/raftkasser, rørgjennomføringer, ventiler, sprekker og åpninger. Produktet ligner på en større versjon av en flaskebørste og tilpasser seg forskjellige åpninger fra 3-9 cm. Mus- og rottebørsten har en diameter på 10 cm og monteres/festes meget enkelt opp med fingrene. Børsten kan enkelt klippes til med en avbitertang. Kan enkelt kobles sammen ved å bøye ståltråden. Busten er laget av UV stabil polypropylen, og kjernen er laget av rustfritt stål.

    Artikkelnr. 55324496
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.