overlag selvbygger 7m sort - isola


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

 • Ett-lags takbelegg for tak og terrasser.
 • Produktet benyttes helt ned til 3 grader utvendig takfall
 • Til benyttelse i kilrenner (gradrenner) for takshingeltak.
 • Produktinfo
 • Isola Selvbygger er et ett-lags takbelegg for tak og terrasser. Kan også benyttes i gradrenner/kilrenner o.lign på Shingeltak. Produktet kan benyttes ned til 3 grader utvendig takfall. Skjøtene tråkker du tette. Minimum monteringstemperatur er O grader, men ved temperaturer lavere enn +5 grader må klebekanter aktiveres med varmluft. Det anbefales ikke montering i regnevær. I værharde strøk bør ekstra innfestning av produktet vurderes.Ved bruk på terrasse må omleggsskjøter forsegles med varme. Ved montering se våre anvisninger på www.isola.no.

  Glem alt du forbinder med såkalt takpapp. Dette er noe ganske annet, nemlig et moderne, høykvalitets takbelegg med selvklebende omlegg. Isola Selvbygger 3° egner seg til både hus og hytte og er like bra til nye tak som til omtekking av gamle. Isola Selvbygger er konstruert for maksimal sikkerhet og enkel arbeidsutførelse.

  Bruksområder

  - For skrå tretak med minimum 3 graders utvendig takfall.
  - For terrasser.
  - Til benyttelse i kilrenner (gradrenner) for takshingeltak.

  Sikker tekking med lang levetid

  Isola Selvbygger 3° er et moderne takbelegg med stor fleksibilitet og styrke. Hovedbestandelen er en kraftig fiberstamme som impregneres og deretter belegges med elastomerbitumen. Oversiden er belagt med skiferstrø og undersiden har plast glidesjikt. Omlegg har en spesiell selvklebende polymerbitumen. Skjøtene tråkker du tette- også i kjølig vær, men de må ikke forsegles i regnvær. Minimum monteringstemperatur er 0°C, men ved temperaturer lavere enn +5°C må klebekanter aktiveres med varmluft. Ved montering i temperaturer under 10 °C bør rullene oppbevares i romtemperatur eller forvarmes. Produktet benyttes helt ned til 3 graders takfall og finnes i fargene: sort, skifergrå og teglrød. Ruller à 1x7 m.

  Tilbehørsprodukter Tak

  - Isola Fugemasse.
  - Isola Flexitett for hjørner.
  - Isola Trekantlist med endestykke og festeskive.

  Terrassetekking

  Med Isola Selvbygger 3° er det nå enkelt å tekke terrassen selv. Resultatet blir en 100% tett terrasse som gjør det mulig å utnytte rommet under.
  NB: Det må benyttes varme til sveising av omlegg og alle skjøter. 
  Se forøvrig egen montering for terrasser.

  Tilbehørsprodukter Terrasse

  Det er utviklet tilbehørsprodukter som ivaretar aktuelle løsninger på terrassen
  - Isola Fugemasse.
  - Isola Takfotbeslag.
  - Isola Flexitett for hjørner.
  - Isola Taksluk.


  Artikkelnr. 25402678
 • Dokumenter
Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak? Byggmakker

Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak?

30.08.2019

Betongtakstein og tegltakstein har stort sett samme vekt/m2 og kan legges på takvinkler ned til 14 grader. Når du skal velge hva som passer best på ditt tak bør du ta hensyn til klima, topografi, hustype, nabolag og selvfølgelig din personlige smak.

Med torvtak går hytta i ett med naturen Byggmakker

Med torvtak går hytta i ett med naturen

05.08.2019

Rundt 90 prosent av alle nye hytter anlegges med torvtak.

Terrassetakene som forlenger sommeren Byggmakker

Terrassetakene som forlenger sommeren

04.06.2019

Lys er livsviktig for både mennesker og planter. Men det er ikke alltid det nordiske været tillater at vi kan sitte utendørs selv på sommeren. Et soltak gir en behagelig lysgjennomgang og skaper et hyggelig innemiljø, samtidig som taket skal smelte sammen med bygningens design og arkitektur.