Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

overlag selvbygger 7m sort - isola

 • Takbelegg for skrå tak 3 grader
 • Selvklebende omlegg,mek. innfesting
 • Enkel montering
 • 15 års garanti
 • Norsk produsert
 • Produktinfo
 • Isola Selvbygger er et ett-lags takbelegg for tak og terrasser. Kan også benyttes i gradrenner/kilrenner o.lign på Shingeltak. Produktet kan benyttes ned til 3 grader utvendig takfall. Skjøtene tråkker du tette. Minimum monteringstemperatur er O grader, men ved temperaturer lavere enn +5 grader må klebekanter aktiveres med varmluft. Det anbefales ikke montering i regnevær. I værharde strøk bør ekstra innfestning av produktet vurderes.Ved bruk på terrasse må omleggsskjøter forsegles med varme. Ved montering se våre anvisninger på www.isola.no.

  Glem alt du forbinder med såkalt takpapp. Dette er noe ganske annet, nemlig et moderne, høykvalitets takbelegg med selvklebende omlegg. Isola Selvbygger 3° egner seg til både hus og hytte og er like bra til nye tak som til omtekking av gamle. Isola Selvbygger er konstruert for maksimal sikkerhet og enkel arbeidsutførelse.

  Bruksområder

  - For skrå tretak med minimum 3 graders utvendig takfall.
  - For terrasser.
  - Til benyttelse i kilrenner (gradrenner) for takshingeltak.

  Sikker tekking med lang levetid

  Isola Selvbygger 3° er et moderne takbelegg med stor fleksibilitet og styrke. Hovedbestandelen er en kraftig fiberstamme som impregneres og deretter belegges med elastomerbitumen. Oversiden er belagt med skiferstrø og undersiden har plast glidesjikt. Omlegg har en spesiell selvklebende polymerbitumen. Skjøtene tråkker du tette- også i kjølig vær, men de må ikke forsegles i regnvær. Minimum monteringstemperatur er 0°C, men ved temperaturer lavere enn +5°C må klebekanter aktiveres med varmluft. Ved montering i temperaturer under 10 °C bør rullene oppbevares i romtemperatur eller forvarmes. Produktet benyttes helt ned til 3 graders takfall og finnes i fargene: sort, skifergrå og teglrød. Ruller à 1x7 m.

  Tilbehørsprodukter Tak

  - Isola Fugemasse.
  - Isola Flexitett for hjørner.
  - Isola Trekantlist med endestykke og festeskive.

  Terrassetekking

  Med Isola Selvbygger 3° er det nå enkelt å tekke terrassen selv. Resultatet blir en 100% tett terrasse som gjør det mulig å utnytte rommet under.
  NB: Det må benyttes varme til sveising av omlegg og alle skjøter. 
  Se forøvrig egen montering for terrasser.

  Tilbehørsprodukter Terrasse

  Det er utviklet tilbehørsprodukter som ivaretar aktuelle løsninger på terrassen
  - Isola Fugemasse.
  - Isola Takfotbeslag.
  - Isola Flexitett for hjørner.
  - Isola Taksluk.


  Artikkelnr. 25402678
 • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.