overlag selvbygger 7m sort - isola


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 • Takbelegg for skrå tak 3 grader
 • Selvklebende omlegg,mek. innfesting
 • Enkel montering
 • 15 års garanti
 • Norsk produsert
 • Produktinfo
 • Isola Selvbygger er et ett-lags takbelegg for tak og terrasser. Kan også benyttes i gradrenner/kilrenner o.lign på Shingeltak. Produktet kan benyttes ned til 3 grader utvendig takfall. Skjøtene tråkker du tette. Minimum monteringstemperatur er O grader, men ved temperaturer lavere enn +5 grader må klebekanter aktiveres med varmluft. Det anbefales ikke montering i regnevær. I værharde strøk bør ekstra innfestning av produktet vurderes.Ved bruk på terrasse må omleggsskjøter forsegles med varme. Ved montering se våre anvisninger på www.isola.no.

  Glem alt du forbinder med såkalt takpapp. Dette er noe ganske annet, nemlig et moderne, høykvalitets takbelegg med selvklebende omlegg. Isola Selvbygger 3° egner seg til både hus og hytte og er like bra til nye tak som til omtekking av gamle. Isola Selvbygger er konstruert for maksimal sikkerhet og enkel arbeidsutførelse.

  Bruksområder

  - For skrå tretak med minimum 3 graders utvendig takfall.
  - For terrasser.
  - Til benyttelse i kilrenner (gradrenner) for takshingeltak.

  Sikker tekking med lang levetid

  Isola Selvbygger 3° er et moderne takbelegg med stor fleksibilitet og styrke. Hovedbestandelen er en kraftig fiberstamme som impregneres og deretter belegges med elastomerbitumen. Oversiden er belagt med skiferstrø og undersiden har plast glidesjikt. Omlegg har en spesiell selvklebende polymerbitumen. Skjøtene tråkker du tette- også i kjølig vær, men de må ikke forsegles i regnvær. Minimum monteringstemperatur er 0°C, men ved temperaturer lavere enn +5°C må klebekanter aktiveres med varmluft. Ved montering i temperaturer under 10 °C bør rullene oppbevares i romtemperatur eller forvarmes. Produktet benyttes helt ned til 3 graders takfall og finnes i fargene: sort, skifergrå og teglrød. Ruller à 1x7 m.

  Tilbehørsprodukter Tak

  - Isola Fugemasse.
  - Isola Flexitett for hjørner.
  - Isola Trekantlist med endestykke og festeskive.

  Terrassetekking

  Med Isola Selvbygger 3° er det nå enkelt å tekke terrassen selv. Resultatet blir en 100% tett terrasse som gjør det mulig å utnytte rommet under.
  NB: Det må benyttes varme til sveising av omlegg og alle skjøter. 
  Se forøvrig egen montering for terrasser.

  Tilbehørsprodukter Terrasse

  Det er utviklet tilbehørsprodukter som ivaretar aktuelle løsninger på terrassen
  - Isola Fugemasse.
  - Isola Takfotbeslag.
  - Isola Flexitett for hjørner.
  - Isola Taksluk.


  Artikkelnr. 25402678
 • Dokumenter
Guide: Slik utfører du en taksjekk på egenhånd Byggmakker

Guide: Slik utfører du en taksjekk på egenhånd

26.05.2020

Hvert år regner det 470 000 liter vann på et hustak. Når var sist du sjekket taket ditt? Det bør gjøres oftere enn du tror.

Planlegger du oppussing? Dette kan du få gjort hjemme nå Byggmakker

Planlegger du oppussing? Dette kan du få gjort hjemme nå

03.04.2020

Våren er tid for oppussing, hagearbeid og uteprosjekter. Men hvilke oppgaver bør du prioritere akkurat nå – og hvilke forholdsregler bør du ta hjemme hos deg?

Bytte tak: Dette må du vite Byggmakker

Bytte tak: Dette må du vite

18.03.2020

Er du usikker på om taket ditt holder en vinter eller regnvåt sommer til, anbefaler vi deg å lese videre. Vanlig boligforsikring dekker nemlig ikke vannlekkasjer utenfra.