Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

takplate ambassadør nova slett sort - armat

 • Eksklusiv takpanne i stål.
 • Bredde 1m, fås i ønskede/eksakt lengde
 • Med dyp profil
 • Minimum takhelling er 14 grader
 • Produktinfo
 • Sort, slett Ambassador Nova takplate. Eksklusiv varmeforsinket, lakkert taksteinsplate i stål, med ekstra dyp profil og nedviket kant i avslutningen. Minimum takhelling er 14 grader. Standard og måltilpassede lengder inntil 6500 mm.

  Sort, slett Ambassador Nova takplate. Eksklusiv varmeforsinket, lakkert taksteinsplate i stål, med ekstra dyp profil og nedviket kant i avslutningen. Minimum takhelling er 14 grader. Standard og måltilpassede lengder inntil 6500 mm.

   

  - Unik 20mm utsvinget dryppkant, som hindrer opphoping av vann under platen.

  - Leveres i hele lengder opp til 6500mm, som gir ditt tak færre skjøter.

  - Overflatebehandlet med vår beste overflatebehandling, som gir deg lengst mulig levetid på produktet.

   Produktet kombinerer stålets bærekraft og slitestyrke, med teglsteinens tidløse utseende.  De lange platelengdene og materialets lave vekt, gir ideelt utgangspunkt for enkel og rask montasje. Platens glatte overflate gjør den svært lett å vedlikeholde.

  Ambassadør produseres i lakkert, varmforsinket stål, men kommer også i Aluminium for ekstra tøffe klima i kystnære strøk.

  Armat Ambassadør har en unik tilpassningsmulighet, der lengder ikke samsvarer med taket. Pannelengden, som standard er 350mm, kan justeres fra 300-450mm, som gir ditt tak penest mulig resultat. Dette kommer spesielt godt til sin rett, ved eksempelvis et takutspring.

  Passer for de fleste tak ned til 14 graders helling.

  For miljøets skyld arbeider vi utelukkende med gjenvinnbare materialer, og produksjonen foregår under høyt stilte miljø- og kvalitetskrav. ArcelorMittal bruker store ressurser globalt på forskning for å utvikle best mulig råmateriale til platene våre.

   

  Kan også leveres i både matt og blank finish

   

  Oppsøk din nærmeste Byggmakker i dag, for å velge din Armat Ambassadør-takplate.

   

   


  Artikkelnr. 27050145
 • Dokumenter
Nytt tak: Dette er ekspertenes råd Byggmakker

Nytt tak: Dette er ekspertenes råd

20.08.2020

Planlegger du å bytte tak? Les videre og finn ut hvordan du oppnår et topp resultat.

Spilevegg: Slik bygger du den selv Byggmakker

Spilevegg: Slik bygger du den selv

01.07.2020

Den er en av de største interiørtrendene akkurat nå. I denne artikkelen finner du inspirasjonen og veiledningen du trenger for å bygge spilevegg både inne og ute.

Slik bygger du spilevegg Byggmakker

Slik bygger du spilevegg

01.07.2020

Spilevegg er hot om dagen både ute og inne - på vegg og i taket. Her viser vår favoritt snekker, Snekker Niklas, deg hvordan du enkelt lager din egen hjemmelagde spilevegg på 1-2-3. Det fikser du!