Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

takplate ambassadør nova slett sort - armat

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • Eksklusiv takpanne i stål.
 • Bredde 1m, fås i ønskede/eksakt lengde
 • Med dyp profil
 • Minimum takhelling er 14 grader

Fra 249,- pr. m2

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Sort, slett Ambassador Nova takplate. Eksklusiv varmeforsinket, lakkert taksteinsplate i stål, med ekstra dyp profil og nedviket kant i avslutningen. Minimum takhelling er 14 grader. Standard og måltilpassede lengder inntil 6500 mm.

  Sort, slett Ambassador Nova takplate. Eksklusiv varmeforsinket, lakkert taksteinsplate i stål, med ekstra dyp profil og nedviket kant i avslutningen. Minimum takhelling er 14 grader. Standard og måltilpassede lengder inntil 6500 mm.

   

  - Unik 20mm utsvinget dryppkant, som hindrer opphoping av vann under platen.

  - Leveres i hele lengder opp til 6500mm, som gir ditt tak færre skjøter.

  - Overflatebehandlet med vår beste overflatebehandling, som gir deg lengst mulig levetid på produktet.

   Produktet kombinerer stålets bærekraft og slitestyrke, med teglsteinens tidløse utseende.  De lange platelengdene og materialets lave vekt, gir ideelt utgangspunkt for enkel og rask montasje. Platens glatte overflate gjør den svært lett å vedlikeholde.

  Ambassadør produseres i lakkert, varmforsinket stål, men kommer også i Aluminium for ekstra tøffe klima i kystnære strøk.

  Armat Ambassadør har en unik tilpassningsmulighet, der lengder ikke samsvarer med taket. Pannelengden, som standard er 350mm, kan justeres fra 300-450mm, som gir ditt tak penest mulig resultat. Dette kommer spesielt godt til sin rett, ved eksempelvis et takutspring.

  Passer for de fleste tak ned til 14 graders helling.

  For miljøets skyld arbeider vi utelukkende med gjenvinnbare materialer, og produksjonen foregår under høyt stilte miljø- og kvalitetskrav. ArcelorMittal bruker store ressurser globalt på forskning for å utvikle best mulig råmateriale til platene våre.

   

  Kan også leveres i både matt og blank finish

   

  Oppsøk din nærmeste Byggmakker i dag, for å velge din Armat Ambassadør-takplate.

   

   


  Artikkelnr. 27050145
 • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.