Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

takshingel premium krystallsort - isola

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

 • Krystallsort granulat
 • Unike klebefelt
 • Ekstremt god tetthet
 • 30 års produktgaranti
 • Ingen folieavriving
 • Produktinfo
 • Norskprodusert takshingel uten folieavrivning, ekstra robust og med krystallsort overflate.


  Isola Takshingel Premium er en ekstra kraftig og robust takshingel med overflate av krystallsort mineralstrø som gir produktet et eksklusivt utseende og samtidig bidrar til mindre vedlikehold.

  Takshingel Premium består av en robust glassfiberstamme i kombinasjon med tøyelig og fleksibel polymerasfalt. Undersiden er bestrødd med vannavisende sand. Et kraftig og sikkert klebesystem sørger for et regntett og stormsikkert tak. Takshingel Premium egner seg dermed spesielt godt i det nordiske værharde klima, hvor det settes ekstra store krav til styrke, fleksibilitet og bestandighet.

  Rask montering – mindre avfall

  Baksiden på takshingelen er påført en plastfolie. Denne fungerer som et glidesjikt og skal ikke rives av eller fjernes slik det gjerne er på enklere og eldre typer takshingel. Det gjør at monteringen går raskere og at det blir lite avfall som belaster miljøet.

  Enklere vedlikehold av taket

  Mineralstrøet som beskytter overflaten er svært tett og gjør at lav og mose i liten grad fester til taktekningen. Dette gjør at taket trenger mindre vedlikehold og sørger for at det blir enklere å holde taket rent, pent og funksjonelt.

  Første versjon av Isola Takshingel ble lansert allerede i 1954. Dagens Premium utgave er en sikker, robust og svært værbestandig taktekning basert på moderne material- og produksjonsteknologi.

  Ekstremt god regntetthet
  Ingen folieavriving
  Krystallsort granulat
  30 års produktgaranti
  Unike klebefelt

   

  Bruksområde

  Benyttes på kalde og luftede takkonstruksjoner, ned til 15° takvinkel. Ved takvinkel fra 15° til og med 18° benyttes Iso-D Xtra underlagsbelegg. I spesielt værharde strøk anbefales underlagsbelegg Isola Isokraft. Ved bruk av Takshingel Premium Karat skal det alltid benyttes underlagsbelegg. Isola takshingel kan under bestemte forutsetninger legges ny på gammel fra takvinkel over 19°, les mer i monteringsanvisningen.


  Artikkelnr. 51017801
 • Spesifikasjoner
 • Bredde: 1 m
  Byggehøyde: 115 mm
  Dekningsareal: 0,115 m²
  Farge:
  Sort
  Innhold pr. pakke:
  2,95 m2
  Materiale:
  Glassfiberstamme mettet med polymermodifisert bitumen
  Minste takvinkel:
  15 °
  Overflate
  Mineralstrø
  Tykkelse
  3,2 mm
  Vekt pr. m2:
  7,65 kg
 • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.