Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

tetteb wakaflex 280mm/5m lysgrå

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

  • Produktinfo
  • WAKAFLEX erstatter kompliserte beslag hvor det er vanskelig å få tette overganger. WAKAFLEX tetteband er lett formbart og er derfor enkelt å montere uten spesialverktøy. Det har god vedheft til andre materialer i den selvklebende randsonen. Dette gir stor sikkerhet mot inntrenging av både vann og snø. Dersom det er behov for større flater kan det lett skjøtes og har meget høye selvklebende egenskaper. Ved bruk at WAKAFLEX tetteband kan kostnadene av materiell og montering bli betydelig lavere sammenlignet med tradisjonelle løsninger.

    Artikkelnr. 51745752
  • Dokumenter
Spilevegg: Slik bygger du den selv  Byggmakker

Spilevegg: Slik bygger du den selv

01.07.2020

Den er en av de største interiørtrendene akkurat nå. I denne artikkelen finner du inspirasjonen og veiledningen du trenger for å bygge spilevegg både inne og ute.

Slik bygger du spilevegg Byggmakker

Slik bygger du spilevegg

01.07.2020

Spilevegg er hot om dagen både ute og inne - på vegg og i taket. Her viser vår favoritt snekker, Snekker Niklas, deg hvordan du enkelt lager din egen hjemmelagde spilevegg på 1-2-3. Det fikser du!

Guide: Slik utfører du en taksjekk på egenhånd  Byggmakker

Guide: Slik utfører du en taksjekk på egenhånd

26.05.2020

Hvert år regner det 470 000 liter vann på et hustak. Når var sist du sjekket taket ditt? Det bør gjøres oftere enn du tror.