Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

tetteb wakaflex 280mm/5m lysgrå

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

  • Wakaflex erstatter kompliserte beslag
  • Kompatibel med de fleste takmaterialer
  • Stor strekkevne og enkel å forme
  • Selvsveisende i skjøt/overlapp
  • Stor strekkevne og enkel å forme
  • Produktinfo
  • WAKAFLEX erstatter kompliserte beslag hvor det er vanskelig å få tette overganger. WAKAFLEX tetteband er lett formbart og er derfor enkelt å montere uten spesialverktøy. Det har god vedheft til andre materialer i den selvklebende randsonen. Dette gir stor sikkerhet mot inntrenging av både vann og snø. Dersom det er behov for større flater kan det lett skjøtes og har meget høye selvklebende egenskaper. Ved bruk at WAKAFLEX tetteband kan kostnadene av materiell og montering bli betydelig lavere sammenlignet med tradisjonelle løsninger.

    Artikkelnr. 51745752
  • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.