Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

trinn rydab/euro/verfor 35cm sort

  • Pulverlakkert
  • Galvanisert stål
  • Rask montering
  • Sikker på taket

Fra 359,- pr. stykk

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Takstigetrinn benyttes for å gi tilgang til pipa. Systemet består av enkelttrinn som kobles sammen slik at det utgjør en hel takstige. Trinnene er tilpasset hver enkel taktype og sitter derfor godt på taket og gir en sikker adkomst til pipa. Systemet består av trinn og en innfestingsskinne. Innfestingsskinnen festes til det øverste trinnet og monteres fast til bærende takkonstruksjon (taksperrene). Det skal monteres stigesikring nederst på taket. Jemtland taksikringsutstyr kan leveres i alle farger. Takstigetrinnene er CE merket.

    Artikkelnr. 21483581
  • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.