Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

underlagsbelegg d-glass 1x15m

  • Beskytte underliggende konstruksjon
  • Minimum 15° takfall
  • Maks 8 ukers eksponeringstid
  • Produktinfo
  • Isola D-Glass er et asfaltbasert takprodukt beregnet brukt som underlagsbelegg for takstein, skifer og stålplatetak. Isola D-Glass består av en glassfiberstamme (70 g/m²)som er gjennomimpregnert med asfalt. NB: Produktet skal ikke brukes under takshingel.

    Stammen er belagt på begge sider med stabilisert asfalt og overflaten er dekket med finkornet skiferstrø (D -strø). Underlagsbelegget er kantforsterket med en 30g/m² filt av polypropylen (PP) for god rivestyrke og stiftefeste.


    Artikkelnr. 11291440
  • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.