Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

undertak ventex supra 1,4x25m selvklebende - icopal

 • Fleksibel
 • Sterk løsning
 • Godkjent av SINTEF Byggforsk
 • Minimum takvinkel er 10°

Fra 3 990,- pr. rull

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • ICOPAL VENTEX SUPRA er et diffusjonsåpent undertak på rull. Kombinert vindsperre og undertak. Produktet består av PU-folie belagt med PP-filt på oversiden og kondensabsorberende filt på undersiden. Legges direkte på sperrene, rett på isolasjonen. Egner seg også som underlagsbelegg på bordtak som skal fullisoleres på innsiden.

  Ventex Supra med selvklebende omlegg leveres i ruller á 1,45 x 25 m. Monteres horisontalt på tvers av sperrene. Tilbehør som gjennomføringsmansjett, rørmansjett, klemlist ved kubbing, butyltape, taklim og tape er en viktig del av Ventex-systemet.


  Artikkelnr. 40941668
 • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.