Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

undertak diffex 1,3x30 m

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

 • Produktinfo
 • BMIDiffex med selvklebende omlegg er et diffusjonsåpent undertak for horisontal eller vertikal montering. Leveres i bredde 1,3 m og i lengde 30 m. Produktet består av en monolittisk film med en nonvowen PP-filt på oversiden og kondensabsorberende PP-filt på undersiden.Tilbehør som rørmansjett, klemlist, butyltape, taklim og taper er en viktig del av Diffex-systemet.

  Artikkelnr. 51132582
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Gjennvinnbar Nei
  Materiale Annet
  Selvklebende Ja
  Sopp/mugg motstandig Ja
  Topplag Nei
  Underlag Ja
  Fysiske mål
  Bredde 1300 mm
  Lengde 30000 mm
 • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.