Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

undertak pro super 1,50x50m - isola

 • 3 lag/ patentert Tyvek membran
 • Selvklebende omlegg
 • Garanti 30 år som del av system
 • SINTEF TG for produkt og system
 • Gjennomtrampsikker
 • Produktinfo
 • PRO SUPER har selvklebende belegg og brukes som kombinert undertak og vindsperre i isolerte skrå tretak med utvendig lekting, og monteres direkte på taksperrene. Produktet består av spunnet filtduk av polyetylenfibre laminert med filt av polypropylen. Det er både vindtett, vanntett og pustende. Det fungerer dermed både som undertak og vindsperre i ett, - og krever ingen luftespalte mellom isolasjon og undertak. PRO Super legges på tvers av sperrene, slik at sløyfer og lekter legges fortløpende etter hver utrulling.

  Ved utlegging skal duken legges kontinuerlig fra gavl til gavl, og utleggingen skal alltid starte ved takfoten. Klebekantene må klebe kontinuerlig til hverandre langs skjøten. Eventuelle lengdeskjøter skal ha klemt omlegg over taksperrene. Produktet legges fra møne til takfot (parallelt med sperrene). Ved utlegging skal duken legges kontinuerlig fra takfot til møne uten tverrskjøter. Sideveis skal duken skjøtes over taksperrene med omlegg som klemmes kontinuerlig av sløyfer. Pro Super har selvklebende omlegg. Foruten klebefeltene og bredden er PRO og PRO identiske.


  Artikkelnr. 24176513
 • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.