Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

undertak pro super 1,50x50m - isola

 • 3 lag/ patentert Tyvek membran
 • Selvklebende omlegg
 • Garanti 30 år som del av system
 • SINTEF TG for produkt og system
 • Gjennomtrampsikker
 • Produktinfo
 • PRO SUPER har selvklebende belegg og brukes som kombinert undertak og vindsperre i isolerte skrå tretak med utvendig lekting, og monteres direkte på taksperrene. Produktet består av spunnet filtduk av polyetylenfibre laminert med filt av polypropylen. Det er både vindtett, vanntett og pustende. Det fungerer dermed både som undertak og vindsperre i ett, - og krever ingen luftespalte mellom isolasjon og undertak. PRO Super legges på tvers av sperrene, slik at sløyfer og lekter legges fortløpende etter hver utrulling.

  Ved utlegging skal duken legges kontinuerlig fra gavl til gavl, og utleggingen skal alltid starte ved takfoten. Klebekantene må klebe kontinuerlig til hverandre langs skjøten. Eventuelle lengdeskjøter skal ha klemt omlegg over taksperrene. Produktet legges fra møne til takfot (parallelt med sperrene). Ved utlegging skal duken legges kontinuerlig fra takfot til møne uten tverrskjøter. Sideveis skal duken skjøtes over taksperrene med omlegg som klemmes kontinuerlig av sløyfer. Pro Super har selvklebende omlegg. Foruten klebefeltene og bredden er PRO og PRO identiske.


  Artikkelnr. 24176513
 • Dokumenter
Nytt tak: Dette er ekspertenes råd Byggmakker

Nytt tak: Dette er ekspertenes råd

20.08.2020

Planlegger du å bytte tak? Les videre og finn ut hvordan du oppnår et topp resultat.

Spilevegg: Slik bygger du den selv Byggmakker

Spilevegg: Slik bygger du den selv

01.07.2020

Den er en av de største interiørtrendene akkurat nå. I denne artikkelen finner du inspirasjonen og veiledningen du trenger for å bygge spilevegg både inne og ute.

Slik bygger du spilevegg Byggmakker

Slik bygger du spilevegg

01.07.2020

Spilevegg er hot om dagen både ute og inne - på vegg og i taket. Her viser vår favoritt snekker, Snekker Niklas, deg hvordan du enkelt lager din egen hjemmelagde spilevegg. Se hele prosessen her - Det fikser du!