dryppstop undertakplate, 580x1600mm hvit


 

Klar for høsten ? Sjekk takrennene!


 

 • Produktinfo
 • Et enkelt system for å hindre vann som renner igjennom terrasser og balkonger bygd i tre. Systemet DryppStop består av lette PVC plater og aluminiumsprofiler. Platene monteres etter at terrassen/balkongen er ferdig lagt.

  • Stopper effektivt vann som renner der det ikke skal!
  • Kan monteres på undersiden av overbygde inngangsparti og under terrassen din!
  • Enkel montering og tilpasning

  Platene leveres i lengder på 160 cm, bredde 60 cm. Platene monteres med 10 cm overlapp og dekker 150 cm. Bølgehøyden vil variere etter hvilken dimensjon som brukes på sperrene. Fall på platene bør være minst 1,5 cm pr. meter plate.

  Platene legges i en aluminiumsprofil (150 eller 300 cm). Aluminiumsprofilene skrus fast i sperrene med skruer, ca. 30 cm mellom hver skrue, forbor. Se egen monteringsanvisning. Det anbefales ikke å montere tett tak under DryppStop, da man skal ha tilgang til platene for rengjøring. Noe som burde gjøres med jevne mellomrom. Man kan også fjerne et terrassebord og spyle platene rene fra oversiden.


  Artikkelnr. 40996704
 • Lenker
Vedlikehold av tekkingen Byggmakker

Vedlikehold av tekkingen

13.02.2013

Hvis taket lekker, går det ikke mange årene før huset får soppskader. Det er ikke engang sikkert at du merker det før det er for sent. Vannet har nemlig en tendens til å finne usynlige veier ned gjennom veggene.

Takrenner og nedløpsrør Byggmakker

Takrenner og nedløpsrør

13.02.2013

Takrennenes oppgave er å samle regnvannet og lede det vekk. En dårlig takrenne som lekker eller er tett, kan forårsake store skader.

Norges råeste betongtakstein! Byggmakker

Norges råeste betongtakstein!

13.10.2015

Rapporter viser at været i vår verdensdel vil bli mer ekstremt i årene som kommer. Storm, surt regn og kraftig nedbør vil prege værbildet. Viktigere enn noen gang tidligere er det derfor å velge robuste takprodukter med riktig innfestning.