Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vannfordrøyer ø110-lukk m f-ben

  • Justerbar innstilling for ønsket vannutslipp
  • Sikrer overvannshåndtering
  • Tilpasset slukets dimensjon
  • Rustfritt stål
  • - Hindrer at sluk tettes igjen

Fra 5 990,- pr. stykk

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Vannfordrøyer monteres ned i sluk der man ønsker forsinket avrenning av takvann ved kraftig nedbør. Leveres med fastspenningsben. Vannfordrøyer finnes i dimensjonene Ø75, Ø90 og Ø110. Ønsket gjennomstrømning av vannmengde stilles inn ved å stille på en justerbar ring på slukristen. Ringen kan stilles inn i 6 posisjoner for å tilpasse ønsket avrenning. Produktet hindrer også at taksluk tettes igjen av løv, blader og taknedfall etc. slik at nedløpet helt eller delvis blokkeres. Jevnlig ettersyn og rengjøring er nødvendig for å opprettholde ristens funksjon. VIKTIG: Ved å benytte vannfordrøyer stilles det strenge krav til underliggende membran. Se produktdatablad for mer informasjon om påkrevd løsning. Materiale: Rustfritt stål AISI316. O-ring i EPDM gummi.

    Artikkelnr. 57125906
Kampanjedager tak! Byggmakker

Kampanjedager tak!

19.10.2021

20% på takstein, takplater og takbelegg* Gjelder i perioden 20. oktober - 7. november

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.