Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

lokk std a 50x320x1200 xps jackon

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Produktinfo
  • Jackodur Formstøpt kulvertisolasjon benyttes for frostsikring av grunne VA-ledninger. Frostsikring av VA-ledninger gir store besparelser på anleggskostnadene, bl.a. på grunn av mindre sprenging/graving og gjenfylling, samt mindre skader på naturen. Materiale og konstruksjon Jackodur er en spesialkvalitet av ekspandert polystyren, med en romvekt på 30kg/m3. Dette gir kulverten lavt fuktopptak og gode mekaniske egenskaper. Begge ender av kulverten har endefals som gjør at kassene enkelt kan skjøtes uten å gi kuldebroer. Alle Jackodurkulverter leveres med lokk i ekstrudert polystyren av typen OX 40. Dette materialet har i tillegg til lavt fuktopptak og god isolasjonsevne også høy trykkfasthet.

    Artikkelnr. 53829258
  • Dokumenter