Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

dekkebord wpc 3260x138x10mm ipe

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Produktinfo
  • Dekkebord WPC (PolyWood). 3260 X 138 X 10 mm. Solid profil IPE. Dekkbord kan brukes i forkant av lengdekuttet for å skjulekappkanten. Hvis det er trinn på terrassen kan disse brukes i opptrinnet. Mrk. Bordene er kun 10 mm tykk og kan derfor ikke benyttes til annet enn dekksider eller sokkellister. Skjult innfesting, formstabilt og med enkelt vedlikehold. WPC er en forkortelse for Wood Plastic Composite (Tre-Polymer-materialer). Vanligvis består blandingen av rundt 70 % trefiber av gran eller furu, 30 prosent jomfruelig Polyetylen (PE) av matvaregodkjent kvalitet, UV-stabilisator og fargestoff (Masterbatch). Vi kaller dette kompositt materialet for PolyWood. Kompositt er mer motstandsdyktig enn tradisjonell terrasseplank i tre, og dermed har WPC den mest effektive løsningen når det gjelder pris og kvalitet over tid. Dette systemet krever ikke samme vedlikehold som trykkimpregnert. De skal monteres direkte på gulvåsene med max c/c avstand på 400 mm.

    Artikkelnr. 53609356
Også du kan bygge terrassen din selv! Byggmakker

Også du kan bygge terrassen din selv!

25.05.2021

Selvgjort er velgjort, heter det – og få ting er mer velgjort enn en selvgjort terrasse. Men hvordan skal du klare å bygge terrasse når du har ti tommeltotter, få eller ingen kunnskaper om snekring, ikke vet opp ned på en hammer og tror at drill kun er noe garden gjør? Det er da Byggmakker kommer med en hjelpende hånd – eller håndverker, hvis du ønsker det.

Glassrekkverk på terrassen? Kast deg på trenden! Byggmakker

Glassrekkverk på terrassen? Kast deg på trenden!

21.05.2021

Med glassrekkverk føles hjemmet ditt mer åpent, det blir lysere, naturen kommer nærmere og utsikten blir bedre. Samtidig bidrar det til å øke romfølelsen – både ute og inne.

De 9 hotteste terrassebordene denne sommeren Byggmakker

De 9 hotteste terrassebordene denne sommeren

19.05.2021

Skal du bygge ny terrasse i år? I så fall har du flere varianter av terrassebord å velge mellom enn noensinne, så hvilket skal du gå for? Det kommer an på hva som er viktigst for deg – er det pris, utseende, farge, byggemateriale eller vedlikehold?