Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

furu 28x220 terr rillet royal brun

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • God holdbarhet
 • Formstabil
 • God motstand mot råtesopp
 • Vedlikeholdsvennlig

Fra 409,- pr. meter

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Alvdal Royal Limtre terrasse er en av markedets beste terrasser. Dette på bakgrunn av at kombinasjonen limtre og royalbehandling gir en unik formstabilitet med lite sprekkdannelser. Ved å benytte limtre reduserer man spenningene i trevirket og dermed øker dimensjons-stabiliteten. Royal behandling er en 2 trinns prosess hvor materialene først impregneres (kl AB) for deretter å kokes i royal olje. Oljebehandlingen bidrar i tillegg til en vannavstøtende effekt å holde de råtebeskyttende impregneringsstoffene inne i treverket. Terrassen leveres ferdig tørket, ca 18% fuktighet. Dette er terrassen for de som ønsker kvalitet og tenker langsiktig. Vi anbefaler syrefaste festemidler, samt at alle snittflater og sår etterbehandles med Alvdal Royal olje. Forbruk: ca 4,4m pr m2

  Artikkelnr. 46346716
 • Tekniske data
 • Egenskaper med tilknyttede standarder
  CE-merke Ja
  NWPC Trebeskyttelsesklasse iht. EN 351-1 og EN 335-1 NTR/AB
  Fysiske egenskaper
  Foredlingsmetode Laminert
  Holdbarhetsklasse 1
  Impregneringsmetode Royal
  Overflatebehandling Oljet
  Trekvalitet KL1
  Treslag Furu
  Fysiske mål
  Bredde 220 mm
  Tykkelse 28 mm
 • Dokumenter
Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Også du kan bygge terrassen din selv! Byggmakker

Også du kan bygge terrassen din selv!

25.05.2021

Selvgjort er velgjort, heter det – og få ting er mer velgjort enn en selvgjort terrasse. Men hvordan skal du klare å bygge terrasse når du har ti tommeltotter, få eller ingen kunnskaper om snekring, ikke vet opp ned på en hammer og tror at drill kun er noe garden gjør? Det er da Byggmakker kommer med en hjelpende hånd – eller håndverker, hvis du ønsker det.

Glassrekkverk på terrassen? Kast deg på trenden! Byggmakker

Glassrekkverk på terrassen? Kast deg på trenden!

21.05.2021

Med glassrekkverk føles hjemmet ditt mer åpent, det blir lysere, naturen kommer nærmere og utsikten blir bedre. Samtidig bidrar det til å øke romfølelsen – både ute og inne.