Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

furu 29x198 vindskier r brun 6,5 m

 • God holdbarhet
 • Formstabil
 • God motstand mot råtesopp
 • Vedlikeholdsvennlig

Fra 219,- pr. meter

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Rektangulær kledning med 3 høvlede samt utsiden som er sagskåren. Materialene er fingerskjøtt i 6,5meters lengde. Produktet brukes ofte som vindskier eller andre steder der man trenger lange lengder, samt hvor det er værutsatt og risiko for fukt eller insektskader. Vindskie er et bord som er festet på høykant langs kanten av taket ved en gavl, for å hindre vinden i å få tak mellom taktroet og taktekkingen. Ofte ligger det flere vindskier utenpå hverandre, og på moderne tak er det som regel spikret på et horisontalt vannbord som overlapper taktekkingen. Alvdal Royal behandlede materialer er vedlikeholds vennlige, de er formstabile og har lang levetid. Behandlingen er en 2 trinns prosess hvor materialene først impregneres (kl AB) for deretter å kokes i royal olje. Dette gir et ferdigtørket, UV beskyttet produkt. Fargen er transparent, fargenyanser skapes avhengig at trestruktur. Vi anbefaler syrefaste festemidler samt at alle snittflater etterbehandles med Alvdal Royal olje.

  Artikkelnr. 47463095
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Impregneringsmetode Royal
  Trekvalitet KL1
 • Dokumenter
Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Også du kan bygge terrassen din selv! Byggmakker

Også du kan bygge terrassen din selv!

25.05.2021

Selvgjort er velgjort, heter det – og få ting er mer velgjort enn en selvgjort terrasse. Men hvordan skal du klare å bygge terrasse når du har ti tommeltotter, få eller ingen kunnskaper om snekring, ikke vet opp ned på en hammer og tror at drill kun er noe garden gjør? Det er da Byggmakker kommer med en hjelpende hånd – eller håndverker, hvis du ønsker det.

Glassrekkverk på terrassen? Kast deg på trenden! Byggmakker

Glassrekkverk på terrassen? Kast deg på trenden!

21.05.2021

Med glassrekkverk føles hjemmet ditt mer åpent, det blir lysere, naturen kommer nærmere og utsikten blir bedre. Samtidig bidrar det til å øke romfølelsen – både ute og inne.