komp 25x293x5400 megaw dynum cardem


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Fra 909,- pr. meter Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Varegruppebeskrivelse: Megawood Terrassegulv er tyskprodusert høyvkalitets terrassebord av kompositt. Består av 75 prosent trefiber og 25 prosent PVC-fri polymer. Leveres i forskjellige tykkelser og bredder. Alle varianter er tvers igjennom massive. Høy andel trefiber gir en eksepsjonell styrke i bordene samtidig som de fremstår mer som tre enn plast. Bruksområder: -Terrasser. -Bassengområder/brygger/bryggeskjørt. Produktbeskrivelse: -21 mm tykkelse kan monteres på 60 cm bjelkeavstand. -Inneholder ca 75% trefiber. -Særdeles motstandsdyktig mot riper. -Rengjøring hovedsakelig med børste og vann. -Maskinbehandles som treverk. -Installasjon med klips og skruer. -Gjennomfarget - falmer ikke. -Miljøvennlig - falmer ikke. -Sklisikker overflate.

    Artikkelnr. 51073218
  • Dokumenter
Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom  Byggmakker

Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom

28.02.2020

Det er spesielt ett viktig element du bør vurdere dersom du drømmer om en funksjonell og vedlikeholdsfri uteplass.

Fra utlandet til uteområdet Byggmakker

Fra utlandet til uteområdet

15.08.2019

Mange reiser til utlandet om sommeren. Derfor er det grunn til å bygge et uteområde som også egner seg for den norske sensommeren.

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt Byggmakker

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt

18.06.2019

Anneks Grimstad gir deg skygge for solen, ly for regnet og god utsikt. Kanskje du til og med kan gjøre om annekset til et koselig krypinn for sommergjestene dine?