komp 40x145x4200 megaw konstr grå


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Fra 719,00 pr. meter Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Varegruppebeskrivelse: Megawood Terrassegulv er tyskprodusert høyvkalitets terrassebord av kompositt. Består av 75 prosent trefiber og 25 prosent PVC-fri polymer. Leveres i forskjellige tykkelser og bredder. Alle varianter er tvers igjennom massive. Høy andel trefiber gir en eksepsjonell styrke i bordene samtidig som de fremstår mer som tre enn plast. Bruksområder: -Terrasser. -Bassengområder/brygger/bryggeskjørt. Produktbeskrivelse: -21 mm tykkelse kan monteres på 60 cm bjelkeavstand. -Inneholder ca 75% trefiber. -Særdeles motstandsdyktig mot riper. -Rengjøring hovedsakelig med børste og vann. -Maskinbehandles som treverk. -Installasjon med klips og skruer. -Gjennomfarget - falmer ikke. -Miljøvennlig - falmer ikke. -Sklisikker overflate.

    Artikkelnr. 51052294
  • Dokumenter
Fra utlandet til uteområdet Byggmakker

Fra utlandet til uteområdet

15.08.2019

Mange reiser til utlandet om sommeren. Derfor er det grunn til å bygge et uteområde som også egner seg for den norske sensommeren.

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt Byggmakker

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt

18.06.2019

Anneks Grimstad gir deg skygge for solen, ly for regnet og god utsikt. Kanskje du til og med kan gjøre om annekset til et koselig krypinn for sommergjestene dine?

En terrasse for både sommer og høst  Byggmakker

En terrasse for både sommer og høst

03.09.2018

Denne flotte utsiktsterrassen i Ekebergåsen er, som mange andre norske boligtomter, tilpasset et skrånende terreng. Ved å dele opp utearealet i soner og investere i anneks eller overbygg, får du maks ut av uteplassen din større deler av året.