Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

panelbord trefiber skygge hvit ncs s 0502-y 11x142x2420mm - huntonit

 • Norskprodusert rent naturprodukt
 • Bidrar til et sunt inneklima
 • Slitesterk og lettstelt
 • Perfekt også i baderomstak
 • Selges i PAK a 4 STK
 • Produktinfo
 • HUNTONIT Panelbord 142mm kan brukes stående eller liggende i tak og på vegg. Huntonit ferdigmalte panelbord har en sterk overflate og er enkle å rengjøre og er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Endeskjøt i V-fas gir et pent utseende der panelbordene skal dekke lengre avstander enn 2400mm.

   

  Lydisolerende

   

  Huntonit ferdigmalte takplater har den samme pressede trefiberkjernen og de tette gode skjøtene som resten av Huntonit produktene. De lydisolerende egenskapene platene har gjør det vanskelig for lyd å trenge gjennom.

   

  Naturprodukt

   

  Huntonit er et naturprodukt laget av trefibermasse; variasjon i farge og utseende kan forekomme. Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller batchnummer på en veggflate.

   

  Anbefalt av Norges Atsma- og Allergiforbund

   

  Det er godt dokumentert at dårlig inneklima kan forverre plagene hos personer med astma, allergi eller annen overfølsomhet. Forekomsten av disse sykdommene øker, og forskning viser at årsakene til økningen i stadig sterkere grad kan knyttes til miljøfaktorer utendørs og innendørs.

  Mennesker uten kjente allergier eller overfølsomhet kan også bli mer eller mindre syke av å oppholde seg i et dårlig inneklima. Derfor trenger vi økt fokus på hvordan vi kan sikre godt inneklima i norske bygg. Slik kan vi forebygge sykdom og hindre at de som allerede er syke, ikke får økte helseplager. (Kilde NAAF).

  Huntonit panelplater med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av Norges Atsma- og Allergiforbund.

  Platene gir ingen avgassing og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer.

   

  20 års produktgaranti

   

  Huntonit tåler forandringer i både temperatur og fukt så bra at vi tør å gi 20 års garanti på alle Huntonit tak – også om det er benyttet i baderomstak.

  Huntonits fiberplater tåler fukt og kan med fordel benyttes på vaskerom, bad utenfor våtsone og kjøkken, under forutsetning at det er normal takhøyde og god ventilasjon. Platene er også motstandsdyktige mot store temperatursvigninger og er derfor meget god egnet til hytter som ikke er oppvarmet hele tiden. 


  Artikkelnr. 49511401
 • Dokumenter